Mirac_21032019 Melekasel kusmadan cok cektik 2 ay biz agizdan burundan cikariyodu biraz dik emzir yada yedir yedikten hemen sonra kaldirma azcik bekle ve mutlaka gazini cikart
busrababuz Melekasel o hepsini çıkarmıyordur 🤣🤣 azimle tüm göğsü boşaltmaya çalışıyorlar sonra küçücük mideye fazla geliyor cup dışarı kusma benim kızımda öyle çok içtiği için koştuktan sonra 2 3 saat emzirmeyin düzeliyor o
Detaycianne Melekasel benim de bir dönem öyle oluyordu fışkırarak kusuyordu oğlum doktora goturdum çok yiyordur demişti düzene sokunca geçti
busrababuz Portakal hemen uyutuyorum yada aklını dağıtıyorum unutuyor diğer türlü kustuğu için sersem gibi oluyor aynı şeyi tekrar yaşamasın diye bir kaç saat emzormiyorum
41hamile Bnm bebeğimde mama verdim mi cıkrttı ilk meeme ucum yok emmedi kustu mamaları şimdi emmeyi öğrendi kusmuyor hepsini
kiliclar [bilinmeyen] kusmada en zor iş canım şimdiden geçmiş olsun reflü filan olabilir kusma önleyici mamalar çok iyi geliyor aptamil ar var mesela eltim kullandı kızında çok iyi geldi al istersen kaşıkla filan verebilirsin emziriyorsan