Zeydaliannesi 9 aylık oğlum var 2 gün önce yeniden hamile olduğumu öğrendim zor bir hamilelik geçirmiştim aynılarını yaşayacağım diye korkuyorum. Ve neden oğluma karşı sanki ihanet etmişim gibi hissediyorum onun adına üzülüyorum sanki ilgilenemicekmişim gibi geliyor onunla yeteri kadar sürekli suçluluk duygusu oluşuyor bende
Papatya_ Zeydaliannesi canım öyle düşünmen normal gorucmem 3 bebeğine hamile bebeği 7 aylık oda aynısıni diyor evet zor geçiyor kolay olmuyor ama rabbim vermiş yapicak bişey yok evet biraz ilgisiz kalıyorlar ama tamamlamak lazım
Reyhan55 Zeydaliannesi kizim 10 aylıkken hamile.oldugumu ogrenmistim ağladım üzüldün cocuguma ihanet diye ama şimdi 2. De 15 aylik oldu arkadaş oldular onlari oyle gördükçe gözlerim dolu dolu oluyo
AyseNr01 Zeydaliannesi Benim kizim 3 yasindaydi oglum dogdugunda. Sabah aksam kiyafetlerini degistirirdim. Oglum dogdu kizimin bir hafta ayni kiyafetlerle gezdigini bilirim 🤦🏻♀️
Papatyaaa789 Zeydaliannesi oglum 10 aylik bende 3haftalik hamileymisim oğluma bakinca aglasim geliyor sanki hakkini yemişim gibi kendimi hep sucluyorum
Hemsire25 Ah canım benim 😘kızım 15 aylık 26 haftalık gebeyim bende . İlk zamanlar bende öyle hissettim ama zamanla geçiyor o hissiyat . Düşünsene arkadaş gelecek oğluna , beraber büyüyüp çıkarlar . İnşallah kolay bir gebelik geçirirsin 🌸
Aslitmz Zeydaliannesi benim kızım 7 yaşındayken kardeşi oldu kardeşi olduktan sonra içine kapandı şuan 11 yaşında çok sesszi sakin bir kız oldu bende farkına varamadım zaten hiç kardeş istemiyordu yoksa bebekligi çocukluğu cıvıl cıvıl hareketli konuşkan bir kızdı üzülme aralarında kıskançlık olmayacak küçük olduğu için bilemeyecek beraber büyüyecekler ikinci kızımda 4 yaşında şuan.3 aylıkta.bebegm var evet biraz kıskançlık oldu ama çabuk alıştı küçükken olması çok iyi oluyor bence
Zeydaliannesi Aslitmz Psikoloji olarak hiç hazır değildim o yüzden biraz sarsıldım inşallah hormonlar beni yeniden anne olmaya hazırlar 😪