Chngr06 Kızlar 4 aylık bebeğim var meme reddi yaşıyorum 2. Ayından beri bi ara düzelir gibi olmultu tekrar başladı. Emzik yüzünden olabilir mi sadece uykuya geçişte veriyorum nasıl bıraktırabilirim bu durumu yaşayan var mu
Kara3773 Chngr06 benim kızım doğduğundan beri kullaniyor emzik ama ben 6 ay boyunca sadece emzirdim hiç emzik yüzünden meme reddi yasamadim
Neslisss123 Chngr06 ayakta loş odada emzirme,pilates topunda emzirme,bol bol ten tene temas,birlikte duş almak,emzirirken boynunuza ilgi cekici kolye takmak,uyku sersemiyken emzirmek.Bunlari deneyin👍
ElifmNaz Chngr06 benim bebeğim atak haftasındayken bu durumu yaşadım 2.ay atağında atak haftasında olabilirsiniz
Katun Chngr06 ben emzik nedeniyle yaşadım ama ilk doğduğu zaman. Emzirme danışmanına gitmiştim hallettik
MevaninMelegi Chngr06 birebir aynısını yaşadım ama aynı dönemde başladı 4.ayında tavan yapmıştı artık 5.ayında düzeldi sessiz ve kimsenin olmadığı bi odada emziriyodum evdeysem hatta her zaman aynı yerde etrafa bakıp tanıyınca dha kolay sakinleşiyodu ve yatarak emzirmiştim o dönem inş bi an önce geçer ve şu haftalar atak dönemi olabilir yinede çok zorlamayın uyku öncesi ve arasında emse bile yeterli gelir