Zeynepnazinannesi 7 aydır prima bez kullanıyorum ama şu son 3 gündür primada kötü bir koku oluşuyor sizinde oldu mu başına gelen var mı ?
symzll Zeynepnazinannesi kötü kokudan dolayı değiştirdim birde çok sızdırıyordu sleepy kullanıyorum çok memnunum👍🏻
Zeynepnazinannesi Mrvalptmr Tek değilmişim 🙏 Yani bir kaç sabahtır kızımın odası girince odası bile kokuyor sebebini anlamadım
busr_erva bende primayi kullaniyorum öyle bi koku yok 3 numarayı kullanıyoruz sadece bezin kendi parfümlü bir kokusu var
Zeynepnazinannesi busr_erva 6 numaraya bende sorun yaşamadım neredeyse 6 numaraya geçtim primaya beğenmemeye başladım
Zeynepnazinannesi symzll Geçen hafta bende sleepy alayım dedim kızıma 3 tane kullandım hemen pişik oldu malesef
Duruduygu Zeynepnazinannesi evet basmışlar kimyasalı ya 😡 çok köyü kokuyor bende segiltirim diyorum ama premium care kullanıyorum Ondan başkasına gecsem pişik mi yapar napsam bilemedim🤷♀️
GAMA Zeynepnazinannesi minies içerik açısından temiz hassas cildi olan bebeklerimde gayet memnunum deneyebilirsiniz. Bu arada primada kullanmıştım ana minies 👍🏻
Zeynepnazinannesi GAMA Minies denemiştim merak ettim bana poşet gibi geldi o yüzden bidahada almadım hiç
Minikprenseees 3 numara külot bez kullanıyorum hiç öyle bir koku almadım. Primadan hediye gelmişti normalde sleepy kullanıyorum. Ama prima hakkını veriyor gerçekten
Zeynepnazinannesi Minikprenseees 6 numaraya kadar hiç bir problem yaşamadım zaten 6 numarada problem oldu hep poposu pamuk pamuk oluyor ve iğrenç bi koku var
Duruduygu Zeynepnazinannesi bende primanın diger yeşil olanını aldım onda bile oldu o yuzden premium care alıyorum simdi tekrar aldım🤷♀️ Belki şikayet olursa düzeltirler şikayet hattı var ya onu arayalım bence
Duruduygu Zeynepnazinannesi bende primanın diger yeşil olanını aldım onda bile oldu o yuzden premium care alıyorum simdi tekrar aldım🤷♀️ Belki şikayet olursa düzeltirler şikayet hattı var ya onu arayalım bence