cigdemkrkmz İnternette bebekleri sallamanın hem gaza iyi geldiğini hemde ufak sarsıntıların anne karnında gibi huzurlu hissettirdiğini söylüyor doğru mu? Ben sallamaya alıştırmak istemiyordumda
minnakin_annesi cigdemkrkmz 3. aya kadar direndim. 3 ayda artık belim yanım koptu kucağımda uyutmaktan. he bu çocuk bunu istiyor dedim. hiç istemiyordum sallamak
Med cigdemkrkmz 17 aylık, 1 kere bile sallamadım. Sallamazsak bilmez diye düşünüyorum. Yeğenlerim hep sallanmıştı zor iş bacak kalmıyor insanda. Başlamadıysanız önermem.
Baakpnr- cigdemkrkmz ufak sarsıntıların anne karnında gibi huzurlu hissettirdiğini söylüyor Hiç alakası yok Ya 🥺 çok zor ayakta sallamak bıraktığın an uyanıyor cunku istiyor sürekli. Valla alışmadıysa hiç başlamayın hele kg aldıkça daha da zorlaşıyor .
dlsclk Bebeğim kolikti hep kucağımda zıplatırdım mecburiyetten kucagı bıraksın diye beşikte sallamaya alıştı ama üzülüyorum alıştı diye geceleri bazen sallanmak istiyor
Med cigdemkrkmz yani siz bilirsiniz,ben hiç sallamadm bisey diyemem. Ninni beyaz gürültü falan deneyin uyumuyorsa