hepbahar123 Idrarde hafif turuncumsu lekeler olmuştu artik çok nadir belirsiz olabiliyor doktor 24 saatte yarım çay bardağı su ver dedi .normaki mi bu ?böyle birn durum basına gelen var mi kizlar
Minikask35 hepbahar123 yeni doğduğunda emmedi ve bizdede olmuştu bol bol emzir canım kaç aylık bilmiyorum ama sivisiz kalmistir
Biri1 hepbahar123 su verin suuun zararı olmaz.Vermeyin 6 aya kdar deniliyor beslenmesi az olur die yani suyla karnını doyurur die.Düzelince yine vermezsiniz yada az az verirsiniz.
hepbahar123 Umutmomss ama bnmki 2 ay 24 günlük icse soeun olmaz mı ki sizinki kac aylikti su vermeye baslayalı
hepbahar123 Minikask35 2 ay 24 günlük canım. Su verip vermemek konusunda napcam bilmiyorum 24 saatte yarim cay bardağı su ver dedi
Seymagil hepbahar123 verin tabiki turuncu lekelenmeler vücudun susuz kalmasından kaynaklı oluyor, sırf bu yüzden 24 saat serum takıldı oğluma. Lütfen ihmal etmeyin 🌸
Minikask35 hepbahar123 ben vermedim 5,5 aylık hala içmedi su ama sen yinede lekeler geçene kadar en azından doktorunu dinle. Emiyorsada bol bol emzir
hepbahar123 Seymagil aaciddi misin acaba her gün mu vercem ujuttum sormaya ya bir gunluk değildir galiba . Çok terleyen bir cocuk aıvı kaybediyor olabilri dedim ben
Seymagil hepbahar123 evet verin her gün suyun zararı olmaz. Evet anne sütü de mama da su ihtiyacını karşılıyor deniyor ama kendi fikrim suyun yerinin başka olduğunu düşünüyorum 🤭
Bebiko- Beslenmesi yeterli gelmemiştir ve susuz kalmıştır canım bizde de oldu hala da öyle iştahsız olduğu zaman veya gece beslenmesine kalkmadıgında sabah bezde hafif görüyorum
hepbahar123 Bebiko- ayni bizimki de öyle gece artık3 saati gecirmicem yedirip yatırcam bndede gece beslenemedi kndan oldu bnce