Hafizehdjakjx Oğlum 2 ay 13 günlük pazartesi sabaha karşı yaptı kakasını düne kadar hiç yapmadı dün akşam biz kendimiz yaptırdık rahatladı bugün öğlene kadar gene kendisi hiç yapmamis öğlen kendimiz yaptırdık doktora götürdüm kan tahlili istedi yarın sabah gitcez doktora az önce gene kendimiz yaptırdık yapamadığı için bağıra bağıra ağlıyor kendim napabilirim onu öyle görünce ben kötü oluyorum
Esra_Deva Hafizehdjakjx 4 gün kaka yapmadı diye kan tahlili mi istedi doktor? Başka sıkıntınız var mıydı acaba? Yani anne sütü ya da mama bir haftaya kadan yapmaması normal. Müdahale etmeniz tembelliğe yol açar sağlıklı değil.
Haffuse Hafizehdjakjx kabiz mi yoksa yapmiyor mu kaksini?.. Benim kizim da 3.4 gunde bir yapar ama kabiz degil… Anne sutu mu mama mi kullaniyorsunuz…
Hafizehdjakjx Haffuse dün akşam yaptirdigimizda kakası sert değildi bugünde öyle sert deil günde veya 2 günde bir 60 CC mama veriyorum bazenleri doktor bugün mamadan da olabilir dedi
Haffuse Mamaya 1 cay kasigi zeytinyagi kullanmiyorsan kullan, Doktorum bana her gun sabah aksam 1 cay kadigi verebilirsin dedi… Poposuna uyararak yaptirmayin aliskanlik olur… Masagla yaptirin, brn de kizima zorla masaj yaparak yaptiriyom…
Haffuse Hafizehdjakjx cok normal aalinda, oyle mudehale yapmana gerek yok, gazini cikarinca rahatlar, kaka yapmasa sa gazini cikartin🤗
Hafizehdjakjx Esra_Deva başka bı sıkıntımiz yok söyledim doktora mamadan olabilir dedi daha önce oldu mu dedi olmadı karnını falan dinledi işte troidlerine bakalım bı dedi kan istedi yarın ne diyecek bakalım
Hafizehdjakjx Esra_Deva bişeyi daha merak ediyorum rotarix aşısı yaptırdık ayın 5 inde biz ondan ayrı bı tane koldan iki bacağından asi yaptılar 1 hafta sonra falan kabız oldu asilardan olabilir mi acaba