Afrababy Kızlar selam bebeğim kendi kendine uyutuyorum yanında uzanıyorum fakat uyuyunca kalkıyorum yanından sanki onu ilgisiz bırakıyormuşum hissi oluyor. Bana olan güveni azalır mı🥺
Dondurmalikahve Afrababy Bacım sen ne ettin onlarca annenin istediği tek şey lütfen silkelen kendine gel ve üzülmek yerine sevin Maşallah Maşallah 🧿😁
Cunkunedenolmasin Afrababy hemen hemen her annenin istediği bı durum bu bebeğiniz size bağımlı olmadan destek olmadan ne güzel uyuyomus bu nasıl bı güvensizlik oluşturabilir ki 🤔
Halimea Afrababy yok cnm ne güzel yatiyo uyanınca kucağina alırsin yatınca seni gormuyo bile … sende git dinlen bebiş yatınca
istanbullugelin34 Afrababy yaa bazen benimki de oynarken uyuya kaliyo yada uykusunun geldigini anlayinca besigine koyuyorum kendi uyuyo 5 bucuk aylik çok guzel bisey kendi uyuması ama bazen benimde icim eriyo ama atmiyoz ya bir köşeye kendi uyuyo maşallah ne güzel 😊
Afrababy Dondurmalikahve ya bilmiyorum içim fena oluyor bensiz bıraktığım için. Doğdugundan beri aynı şekilde uyguladım alıştı şükür
Dondurmalikahve Afrababy Bebeklerinde yalnız olmaya ihtiyacı var 5 dkda olsa bırakmak sizi kötü anne yapmaz ve sadece kendi kendine uyuyo saatlerce memede kalsa veya sallansa daha mı iyi bu kadar pimpirikli olmayın😊
Afrababy istanbullugelin34 öyle tabi orası da ne bileyim annelik cok farklı duygular taşıyor içerisinde gözünün içine bakıyorum bi derdi var mı çözeyim diye ☺️ Annelik delilik gerçekten 🙈
tmrskbr Afrababy maşallahhh de kimseye de anlatma nazar değer🤣🤣 hepimizin istediği şey oluyormuş yahuuu
Afrababy tmrskbr umarım nazar değmez her annenin bebişi böyle olur insallah 💞 ben iyi niyetli yaklaşıyorum herkes öyle yaklaşır umarım bebisime 😊
Annesiballisiii Afrababy Hahaha annelerin isteyipte bulamadığı şeydir bebeklerinin kendi kendine uyuyor olması ☺️😁
Eflin-Eda Afrababy yavru kusum güzel annem daha ne istiyorsun bizimkiler uyusun kendiliğinden diye 40takla atıyoruz otur dua et bence ne güzel kız saçmalama uyuyor işte ne guvensizligi delimisin ayol gel bnm çocuğu uyutmaya çalış bakayım kacicak delik ararsın😂😂