Betul625 Kızlar aranızda emzirmeyle birlikte oruç tutanlar varmı çünkü emziripte oruc tutmak sanirsam adet olmayı geciktiriyor .sizinde bu ay adetiniz geciktimi . Benimde gecikti o yüzden hamile olmam ihtimalide var😔
Reyhanasya Betul625 7 aylık bebeğim var tutuyorum bende gecikir eksiksiz tutarım diyordum bu ayda erkenden oldu. 😁😁
Sifakusu Gecikmeyle alakalı bi fikrim yok ama bahar geçişi herkese bi dokunmuş okuduğum kadarıyla. Sadece oruçluyken süt azalması oluyor
LadyBugg Bebegim 5 bucuk aylik sadece anne sütü aliyor. O yuzden ben oruç tutamıyorum. Direk sütümü etkiliyor.
Aslimertzeynep Bende bebegim 50 gunluk 4 gun tuttum baya azaldi sutum 3 gundur tutmuyorum smdi duzeldi 1 gun tutup 1 gun tutmyycam oyle denicem bide
Betul625 Rumeysa28 ben suan oruca ara verdim hemen hasta olup rahatlamak icin ayriyeten hamileysem bile bebeğim gelişsin diye
buglemmelekomer benimde 7 aylık bebeğim var tutuyorum sütümün azalıp azalmadığına pek yorum yapamam ama sık emziriyorum ve lohusalığımdan bu zamana kadarda adet görmedim 🤷🏼♀️ yazılanları görünce olmam gerekiyo galiba ama olmuyorum 🙈