ElifMeryem25 Tam bırakacaktı evdeki stres den kaynanamın sürekli karışmasından tekrardan silikona döndük artık nasıl bırakacağimi bilmiyorum sizler neler yaptınız gerçekten yardıma ihdiyacım var bırakmayı başaranlar yardım etsinn !!
EndlessLove_ ElifMeryem25 benim göğüs ucum yoktu ilk etapta o yüzden kullandım. Daha sonra kızım emdikce göğüs ucum cıktı ve ucundaki küçük deliklere etim sıkışmaya başladı hem canım çok acıyodu hemde temizliğinden bıktmıştım artık her seferinde yıka temizle kullan gına geldi. Ucunu yavaş yavaş kese kese 3 4 günde bıraktık artık belki fikir olur sizede oh be dünya varmış dedim attım çöpe gitti😌
Birceninannesi ElifMeryem25 öyle emmek istiyosa bırakın emsin. İkinizde strese girmeyin. Kızım 18 aylık hala silikon uçla emiyo bi zararını görmedik biz
NevannAnnesi ElifMeryem25 ben her acıktğında 10 dk kendi göğsü mü verdim sonra silikon.u verirdim hemşire demişti banada sonra slikonuda emmek istemiyordu 3 hafta sonra bıraktık kolay olmadı benim göğüs ucum hiç yoktu pompayla çıkarır öyle vermeye başladım Allah kimsenin başına vermesin çok zor bir durum😔
ElifMeryem25 AntiSosyallKelebek stres emzirmekle çok alakası var sakinken zaten çok mücadele ediyorsun stress oldupu zamanda zorla yaptırınca oda yapmıyor
ElifMeryem25 EndlessLove_ bana da kesmeyin demişlerdi parçasını koparırda yutarsa yada ağzını keserse diye ama deneyeceğim bıktım artık
EndlessLove_ ElifMeryem25 ben youtube de bi hocadan dinlemiştim oval kestim öyle parça vs bırakmadım veya ağzına aldığında ağzına batıp acıtacak kesecek tarzda kesmedim 😇
AntiSosyallKelebek ElifMeryem25 5 ay meme ucu ile emzirdim akabinde normale döndük sürekli denedim ve tuttu daha önce tuttuysa yine tutacaktır stres olmayıverin emzirme daha önemli
Birceninannesi ElifMeryem25 anladım benim de hiperlaktasyon sorunum vardı kalanını mutlaka makinayla sağıyodum kaç kez mastit olduğumu antibiyotik kullandığımı hatrlamıyorum bile. Zor süreçler ama stres sütü çok etkiliyor umarım istediğiniz gbi olur
EndlessLove_ ElifMeryem25 1 aylık bile değildi yaa çok küçüktü haztanede başladık zaten silikona canım. İlk bi kestim ya şimdi ona hemen alışıyo zaten kesildiğini bile farketmiyo baktım alışıo sıkıntı yok yani sıkıntı görmedikce minik minik kestim en son meme etrafına takılan yer kaldı ucunda da biraz kaldı komple kesmedim biraz öyle emdi sonra attım yani