Zahide97 Merhaba bugün 2 ay aşısı yaptırdık 1 sol koldan 2 tane bacaklardan yapıldı Ama çok huzursuz calpol verdim ama sürekli canı yanıyor gibi uzun süreli bağırarak ağlıyor ne yapmam lazım
Gercekciannee Zahide97 biz de dün olduk, dün dediğiniz gibi sürekli acı çekiyor gibi ağlıyordu, bugün geçti çok şükür, bir gün sürüyor sanırım biraz oyalamaya çalışın
ozgebalc Zahide97 bizde bugün yaptırdık ama henüz yan etki gözlemlemedim. Bana da doktorun dediği huzursuz olursa yada ateş 1 ç k calpol verebilirmişiz onun dışında bilmiyorum
gamzeli34 Zahide97 calpol vermiştim ben de o aşı biraz etkiliyor 3 gün sürdü bizimki günde 1 kere calpol vermiştim
Zahide97 ozgebalc evet bizede 1 çay kaşığı verin Çok ağrırsa ateşi çıkarsa huzursuz olursa 6 saatte 1 verin dedi
-Deniz_ 2 aylık aşısını tam 2. Ayında mı vurdurdunuz? benim bebegim yarın tam 2 aylik olacak ama saglik ocağı 1 aylık aşısını yaptıktan sonra 2 aylık aşısı için nisanın 21 inde gel demisti bana 1 hafta geç neden acaba!?!?
Zahide97 -Deniz_ 2 gün sonra oldu benim ki Benim sağlık ocağım dedi ki bu aşı haftada sadece 1 kere gelir onda da 20 bebek olursa açarız, az bebek olursa açmayız 1 hafta geçte olabilir, olursa sorun olmaz, ama sayısı dolarsa arar haber verir yaparız demişti
Cnns -Deniz_ -Deniz_ aynı benimde öyle 21 nisan dedi bizde bugun 2 aylık oldum saglık ocagında söyle demiştlerdi zamanlı gelen bir aşıymış sadece perşembeleri geliyormuş doldurdugu haftanın perşembesini hesapladı sanırım ama bir kol iki bacak beni şimdiden korkuttu yavruma kıyamam ki dayanmak zor olucak
-Deniz_ Zahide97 hmm evet, bizimde ebemiz 21 nisanda kesin gel bu aşı sadece o gün geliyor mutlaka gelmeye çalış demisti.. teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için 😊
gamzeli34 Zahide97 çok huzursuzdu ateşte yaptı sürekli ağlıyordu benimki de, geçiyor ama süreç zor oluyor
Gercekciannee Zahide97 süt içerken de bir saniye içip başlıyordu ağlamaya sakinleşince yine veriyordum ağzına süt girmeden yine başlıyordu ağlamaya
Zahide97 -Deniz_ rica ederim😊 Gitmeden 1 gün önce banyo yaptırın istersiniz aşı olduktan 2 3 gün sonra banyo yaptırırmaması gerekiyor