0503 Arkadaşlar instagram da böle siteler var evden çalışma sabun paketleme işi bu böle işler yapan varmı evde malum okadar kötü ekonomi herkes bi işler peşinde biraz eve destek peşinde maalesef herşey ateş pahası..
Mucizem-Sare54 0503 bende istiyorum ama guvenemiyorum keşke burda öyle bi sayfa çalışan güvene bilecegimiz olsa çok istiyorum evden çalışmak, ihtiyacında var ama 1 sene öncesi bu şekil 200 tl mi kaptirdim artık hic bi sayfaya guvenemiyorum
mehmel54 0503 2 kez güvenip dolandırılan biri olarak söylüyorum asla ve asla güvenmeyin hiçbiri gerçek değil öyle bir şey olsa işkur verirdi hepsi yalan ve dolandırıcı
0503 Mucizem-Sare54 sanırım hiç yapan yok sayfada ben ordada yazdım aslında yapan varmı diye ama hiç cvp yok soru soranların hepsi de benşm gbiydi
0503 mehmel54 doğru diyosun aslında ordada o kadar çok yorum var herkes soru soruyo anca yapan varmı diye 1 tane de yapan yok
Aysegulkrsd 0503 para istemiyoruz falan dedıler sadece 3 tl göndereceksiniz dedıler sansımı denıyım dedım hadı 3 tl ne olcak dedım bı daha gerı dönmediler
0503 Aysegulkrsd 3 tl🤗şaka gbi ya onlar için sanırım 3 tl 3tl ama hak 10 krş da aynı 10bşn tl de aynı sana bişe olmaz ama o 3 tl nasıl çıkar onlardan
Aysegulkrsd Mihrimahim16 evet ve gerçekten bi hevesle belkı gönderirler dedım 3 tl zengin olurlar maske paketlemeydı