TOSPAMMM17 Kızlar elektrikli sağma makinesi almak istiyorum wee baby el pompası var ama onla yoruluyorum uğraşmak zor oluyo mochi var o da sütüm çok geldiği zamanlar da iyi sonra o da kötü işe de başlıcam elektrikli istiyorum öneriniz hangisi
Sheker06 TOSPAMMM17 kiwi marka bakabilirsiniz ben çok memnun kalmıştım, fiyatıda diğer markalara göre daha uygun🤗
Songena19 TOSPAMMM17 şu aralar bebeğime sağıp veriyorum sütümü e bebekten almıştım baby plus marka memnun kaldım ama daha hızlı ve pratik olsun diye hastane tipi süt sağma makinası kiraladım aşırı pratik ve normal süt sağma makinasına göre daha hızlı ve güçlü sağdığı için zamandan aşırı tasarruf yarattı malum bende iki tane küçük bebiş olunca zaman lazım 🥰
Babykaraniko Songena19 hastane tipi elektrikliye göre daha çokmu emiş gücü sağlıyor acaba bende e bebek elektrikli ürününü kullanıyorum ama pek fayda göremedim sütüm hep azala azala bitti tekrar arttırmaya çalışıyorum hastane tipi alsam dahami iş görür acaba?
Songena19 Mistikestik hangi şehirde sin canım ben ankaradayim internette buldum medikalciyi bu 2.kiralayisim
Songena19 Mistikestik spectra veya medela marka kiralıyorsun ben spectra kiraladım aşırı memnun kaldım hem aparatları az hemde kısa sürede güçlü sağiyor
Songena19 Mistikestik benim kiraladığım yer medikalciydi ilk kızım yoğun bakımda yatarken kiralamistim çok memnun kalmıştım şimdi tekrar kiraladım sağarak veririm sütü diye
Songena19 Babykaraniko valla ben çok memnun kaldım hastane tipinden çünkü güçlü bir çekim gücü olduğu için hemen sağiyor kesinlikle diger klasik makinalardan çok farkı oluyor