Cgdmoyku Mavisim ben daha o aşamaya gelemedim ama biran önce bilinçli ya da bilinçsiz ağzından harfler duymak istiyorum ❤️
Babe Mavisim benim kizim 6 aylik bi ara aba aba diye ses cikariyordu simdi babbabbaaba ya döndü arada ağğniiii de diyor ama tamamen bilincsiz bence 💕💕 cok tatlilar ya
MayneymisAltintop Mavisim 9 aylık bebekler ‘ babıldama’ dönemine girer canım konuşmaya hazırlanırlar. Bilinçli değil daha 😊
Mavisim Valla canim benim kizimda sadece ciglik atiyordu ve birden babababababa demeye basladi sonra sadece baba dedi simdide oyle anlamadim bilincli galiba baba nerde diyince babababa diyor sonrada baba diyor
Sule_sare Mavisim canım kızın kaç aylıkken bu babababa seslerini çıkarmaya başladı? Benimki 7 buçuk aylık ama hala böyle sesler yok endişelenmeli miyim bilemedim? Koronadan dolayı doktora da gidip soramıyorum🤷🏼♀️
Mavisim Babe asiriiii esim askerde o donmeden baba dedi gelince cok sevinicek cumartesi geliyor insallah❤️
Mavisim Babe asiriiii esim askerde o donmeden baba dedi gelince cok sevinicek cumartesi geliyor insallah❤️
Esracim Mavisim benim bebeğim 8 aylık ama iki aydır anne diyor. İlk başta bilinçli değil diye düşündük ama ne zaman beni istese annii yada anne diyor
Mavisim Sule_sare ay tabikide endişelenmemelisin benim kızım 18 aylık şuanda ve anne diyor baba demiyo artık 😂😂 babıldıyormuş meğersem o aylarda 😘