DilarAykut Kızlar çalışmıyorum ev hanımıyım eşimden sigortalıyım kredi kartı limiti kaça kadar verir ler bilen var mı?
sarilokumumm DilarAykut çıkartabilirsiniz ama limitine bişey diyemem ben 2 senedir çalışmıyorum bankalar veriyor kart ama istemiyorum o ayrı
Aznurr DilarAykut valaa bnde az bırıkmışım vardı , oonun ıçin vadesiz hesab actrmıştım , 2.3 ay sonra kredı kartı yolladılar bana
dlrkrn @DilarAykut vermiyorlar bacım, ben işe yeni başladığımda çıkarmak istedim en az 6 ay sigortalı çalışıyor olman lazım diye red geldi.
aylul0 Liyosunannesi hangi banka, ziraat ve finansbank vermedi bana, gerçi ziraat 500₺ vermiş de o da neye yetsin bir doğalgaz faturası bile değil 😵💫
Rumeysa28 DilarAykut ben akbankta çıkardım forma çalışıyorum diye yemek firması etiketledim bana verdiler 3000 limit 🙈🙈🙈😄😄😄
Bebegim17 DilarAykut YapıKredi her tuttuğuna veriyor garanti de öyle bu bankalardan bir deneyin isterseniz.
Bebegim17 aylul0 onu bilemiyorum ama bana hiçbir bankanın kart vermediği batak bir dönemimde bile 8.500 limit verdi. Ben çalışıyorum tabii ama başka hiçbir banka vermiyordu borçlardan dolayı yapıkredi verdi