AsyaHumam Zyno34 Çok şükür onda bir sıkıntı yok. Meme reddi dört gün yaşadık ama uykulu ve geceleri emiyordu az çok.
Szyyagiz 4 ay 3 günlüğüz iki gündür sebebziz yere ağlama krizine giriyordu ne kadar sürüyo ki bende biyeri ağrıdığını düšünuyodum
DefneRana3881 eedu bebek bir hale döndü aklınız durur valla hala meme reddi devam ediyor uykuya direniyor resmen güncellendi
Esrabcr_ eedu Ayyy beni anlatmışsınız bugün burnumdan geldi günlerdir böyleydi ama bugün anamdan emziğim süt burnumdan geldi.Hiçbir atak böyle değildi SABIR 🤲🏻
Esrabcr_ eedu Ayy beni anlatıyorsunuz resmen sinir sıkışması falan oldu kendime gelemiyorum her yerim ağrıyor valla bişeyler oldu bana sinir sıkışması bu 😂
minisinannesiii33 eedu merhaba geçti mi acaba atagınız bizde aynısını yaşıyoruz şuan. Meme reddi de var hem de çok fazla😣
eedu minisinannesiii33 valla atak tam geçiyordu dişler çıktı birazda ondan çekiyoruz bizim dişler biraz erken çıktı ama 🤷♀️
Canmmel-26 minisinannesiii33 geçti cnm şuan 5 ay 13 günlüğüz 2 haftadır çok iyi şükürler olsun mızmız halleri gitti uyku düzeni oturdu sabredin geçecek bnm ki çok fenaydı ben hariç kimsede durmuyordu yine mızmızdı ama geçti şükür 🙏