Ysfcnr Merhaba hanımlar bebeğime kalça çıkıklıpı için ortopedi ve travmatoloji biriminden sıra aldım fakat burada bir kaç yerde okuduğum postlarda çocuk doktoruna randevu alıcaksın falan yazıyordu siz randevunuzu nasıl aldınız?
Burcu22 Ysfcnr 2 aylıkken devlet hastanesinde yaptırdım ben 1 ay ko trolü de gitmiştim sıra al demişti ama yeni doğan oldukları için yinede erkene veritorlarsıra ama çocuk doktoruna götürdüm oradan sıra aldım
Gizemguness Ysfcnr evet önce çocuk doktoruna gidiyorsun seni ultrasona yönlendirme yapıyor ultrasonu çektirdikten sonra kalça ölçüleri olması gerekenden küçükse ortopediye sevk ediyor sıra alıp gösteriyorsun. Eğer ölçüsü küçükse zaten pavlik bandajı almanızı öneriyor biz öyleyiz şuan
Derinminakolay Ysfcnr Eğer devlette yap yaptıracaksan ki devlette yaptır ultrason bölümünde randevu alıyorsun çocuk polikin niye seni yönlendiriyor önce çocuk Polikliniği’ne gideceksin oradan randevu veriyor öyle yaptırıyorsun
elifzeze Ysfcnr benim doğum yaptigim hastaneden kağıt verilmişti bebek kac günlük olunca hangi polikliniğe ne icin gidecegimize dair bilgiler yaziyordu, her zaman cocuk doktorumuza gidip muayene olduktan sonra o göz icinde kalça icinde yönlendirme yapiyodu