Gokce122 Kızlar kızım 2.doz menenjiti oldu geceden beri ateşi var bir kez calpol verdim oda cok etki etmedi zaten 38 buçuk civarı hep. duşada soktum normal mi yarına geçermi acaba
ikiprensesannesiiiii Gokce122 normal 38.5. Doktorlar 39 a kadar ilaç vermeyin aşı yaptırınca diyorlar. Vücut dirensin diye
Elvinmeva Gokce122 bizimde 1 gün sürmüştü ama bize doktorumuz ateş 38.5 ve üzerne çıkarsa calpol ver düşmezse 6 saat sonra dolven ver demişti sirkeli su ile eklem yerlerini almını silin üzernde sadece çıtçıtlı olsun ayagında çorap olsun bide düşer inşallah saatte 1 de ölçün ateşini 39 un üzerinde çıkınca doktora götürmek gerekiyor
Gokce122 ikiprensesannesiiiii genelde hep 37 küsür olurdu ondan herhalde tırstım teşekkür ederimm saolun
Azros Gokce122 doktorumuz bexsero ve nımenrıx asısını birlikte yaptırmayı önerdi sizde nasıl acaba bu durum
Kayraaa59 Azros bizim doktorumuz özel aşıları birlikte yapmaya karşı ağır gelir diye. Aşılar zaten ağır ikisi birden çok daha ağır gelmez mi ne kadar bünyeleri zaten 🙄
Elvinmeva Azros 13. Ayda nimenrax bexsero birlikteydi aslında doktorumuz ilk tabloyu böyle vermişti şuan 13. Aydayız doktorumuz nimenrax ı yaptıralım bexsero 14. Aya kalsın bebeğe ağır olmasın dedi nimenrax dün yapıldı diğer ayda bexsero yapılacak
Gulsum33_ Kizim 8 aylık ,menenjit aşısı özel hastanedeki doktorumuz ilk doz için bu ay çağırdı fakat birde devlette gittiğimiz doktorumuz var ,o doktorumuz bir yaş sonrası ilk doz dedi ,sizler nasıl başladınız,şimdiden teşekkürler sevgili anneler
Kayraaa59 Azros doktoruna güveniyorsan iyi bir doktor olduğunu düşünüyorsan yaptır o zaman canım. Sonuçta bilgimiz yok onlar ne derse ona göre hareket ediyoruz 🤷🏻♀️
Azros Kayraaa59 ya evet aslında temel nokta burası doktor cok önemli . Maalesef insanın aklını karıştırıyorlar