AlEs Arkadaşlar bu nemlendirici kremi kullanan var mı? Birkaç eczaneye sordum yokmuş. Nerden temin edebilirim yardımcı olur musunuz
SeninAnnenBirMelektiYavrm AlEs güzel bi ürün. İnternette var ama orijinal olup olmadığını iyi kontrol etmek gerekiyor. Siz yine eczaneden alın varsa eğer çevrenizde baska eczanelerede sorun
birtutamsac AlEs denebunu sitesinde varsa bakabilirsiniz bazen ürünler oluyo, bana kutudan çıkmıştı denemek için güzel ürün beğendim bende elimdeki nemlendirici bitsin bunu kullanmayı düşünüyorum
AlEs birtutamsac _atesbocegi_ İlk defa duydum bu siteyi şimdi üyelik açtım ücretsiz kutu olayı naısl oluyor bilgi verebilir misiniz
birtutamsac AlEs şansa çıkıyo bana sadece bi kez çıktı bir de kızımın adına hesap açmıştım öyle çıktı, ay sonu kutu yayınlanıyo mailinize kutu çıkmışsa mesaj geliyor bazen bonus sorularu geliyo var onları doldurunca çıkıyo ama şans 😂
_atesbocegi_ AlEs denebuya girip üye oluyor susuz size sorular çıkacak onları isarwtliyorsunuz profolinize bakın yüzde 100 olana kadar doldurun cevapları ondan sonra zaten kutu çıkınca mail adresine bilgi geliyor