Zara1 Hanımlar merhaba sanırım sutum bır aylık kızıma yetmıyor sur ayrıcı şeyler neler sız ne yapmıstınız
ozgebalc Zara1 ben kuru dut suyu içiyorum , tahin pekmez , bol su , imom hap kullanıyorum birde bir karışım var onu yapıyorum. 200 ml süt - 2 yemek k. Yulaf - 1 tatlı kaşığı tahin - 2 ceviz içi - 1 hurma - yarım muz hepsini blendrdan geçirip içiyorum.
Edagg Bende senin gibiyim kuzum mama meme gidiyoruz ama ısırgan otu biraz daha fazla getiriyor son 1-2 gündür onu deniyorum genelde uyuyup uyandığımda gögüslerim dolu olur ama ısırganı içmeye başladiğimdan beri daha cok sütümü arttirdi
Zara1 Edagg bende mama meme verıyorum mama yı neyle verıyorsunuz ben bıberonla verıyorsun meme reddı başladı bıraktım mamayı ama yetmıyor işte
Edagg Zara1 ben biberonla veriyorum ama bizimki emmeyi seviyomuş dr dedi emme refleksi güçlüymüş siz isterseniz şırınga yada besleme sondası var bi araştirin gögüsüne bağlayıp hem gögüse alıştırabilir hemde mamayı verirsiniz
Zara1 _hamisanne içiyorum ama poşet çay seklınde işe yaramıyor o sanırım aktarlardan Almam gerekıyor dimi