Minikmucizem22 Kızlar Suriyeliler geldi diye kızamık aşısı falan yapılıyormuş 9. Ayda doğru mu siz yaptırdınız mi? Eskiden yoktu 9. Ayda aşı
Bubenimoykum Minikmucizem22 evet hemşire bise KKK aşısi yazdı şimdi onu yaptıracağım bende yok diye biliyorum neden böyle oldu ki
AyseguLena Ben yaptırmayacağım😬 doktorumlada konuştum bu konuyu.. 1 yaş aşısının ön dozu, zaten 1yaşında olacak🤷🏻♀️ Evden dışarı çıktığımız yok, doktorumda kalabalıkla iç içe olanlara öneriyoruz siz zaten hep evdesiniz boşa can acıtmaya gerek yok dedi.
emnchn Aşı takvimi e nabızda var. Ben ordan takip ediyorum. Evet bazı hastalıklar tekrar hortlamış😔 o yüzden bir sürü aşı oluyor bebişler.
Limonipek Minikmucizem22 benimde en çok kafamı karıştıran bu aşı memleket sağlık ocağı yok diyor oturduğum yerde ki sağlık ocağı 9. Ay aşıdi var diyor henüz yaptırmadım
Kayrammoms Minikmucizem22 var canım bizde martta yaptırdık doktora sordum oda son yıllar vakalarda artış görüldü o yüzden saglik bakanlığı dozu ikiye çıkarttı dedi yaptır dedi bizde yaptırdık bide yaptirmadan once bebeginizin alerjisi varsa soyleyin bizim yumurtaya var ben söylememistim aşıdan sonra 10 gün yumurta yemesin dedi bende zaten alerjimiz var yemiyor dedim hemsire neden soylemedin dedi sormadınız ki dedim bende yarım saat bekledik cok şükür sıkıntı yaşamadık ama ıkinci dozu hastanede yaptiricaz oyle soyledi bilginiz olsun