Serrateacher_67 Canım anneler merhabalar Kızım 15 aylık artık evdeki oyuncaklardan sıkıldı, bana ayına göre önereceğiniz bir aktivite ya da oyuncak var mıdır acaba? NOT: Henüz yürümüyor, bir yerlerden tutunup ayağa kalkmaya başlayalı 10 gün oldu
Balim61 Serrateacher_67 Benm ki de 15 aylik otuncaklrla pek oynamiyo hemn sıkılıyo bulask legenleri faln dagitmyi dha cok seviyo veya odadski cekmeceleri🤣Durayim surda belki guzl fikirelr gelir.
Serrateacher_67 Balim61 Parmağını sıkıştırınca ben bütün çekmecelere kilit aldım 😁 inşallah güzel bir şey çıkar çünkü durmuyor artık, yürüse en azından parka falan götürürüm yürütürüm diyorum ama henüz başlamadıgi için bende bir şeyler bulmaya çalışıyorum
Balim61 Serrateacher_67 kilit bnde istoyrmda bi türlü bakip alamadim.desteksiz ayakta durabiliyomu bebeginz veya biseylerden tutunup yürüyomu koltktn vs.1 elini tutun yrutmeye çalışın desteksiz ayakta durabiliyosa esinzle karsilikli oturun orta siz esinize esinz size doğru gondersin yurutmeye faln calisn o sekilde.Benmkide yaşına girdi 1 hafta sonra desteksiz durmya basladi 3.4 gn icnde adim atti sonra tamamen korkusu gidince yürüdü. Valla şuan gorsen evde terör estiriyo uyudugu zamnlr haric kici yere degmiyo oyinda oynamiyo bizle habire eline bisyler alop evn icnde ordn ordaya gezdiriyo