balsevdigim Hanımlar boy kilo özellikle baş çevresi neydi prematüre annesiyim merak ediyorum akranları ile yakın mı diye
G_ADAN balsevdigim canım baş çevresi bilmiyorum kusuea bakma ama 11.5 aylık kızım 10 kilo 200 gr 72 cm ve yürüyor
Fulyasin08 balsevdigim Baş çevresini bende bilmiyorum canım, oğlum 11 ay 10 günlük 9 kilo, adım atıp düşüyor daha yürüyemiyor boyu uzun maşallah 😍🕊️
Cennetkokulum balsevdigim ben de prematüre annesiyim 9 kilo 200gr kilo 76 cm boy 45 cm baş çevresi tutunup kalkıyo ayakta duruyo uzun süre koltuk kenarında geziyo daha yürüme yok
balsevdigim Hyryygt Fulyasin08 maşallah canım benimkide 9.700, 77 cm, 46.3 kafa çapı, emekliyor yürümeye gayretli ama bakalım ne zaman olacak daha böyleyken aşırı şımarık😇
Merveanneoldu Hyryygt Merhabalar acaba bebeğinizin nötrofil düşüklüğü ne durumda?? Bi başlık açmıştınız altında konuşmuştuk
balsevdigim Cennetkokulum maşallah canım 33 haftalık doğdu benim oğlumda 9.700, 77 cm, 46.3 kafa çapı, emekliyor yürümeye gayretli tutunup kalkıyor sıralıyor önüne yürüteci destek alıp yürüyor 1 dk durmuyor. Bıngıldak açık daha canım bizimde :)
Cennetkokulum balsevdigim sizin bebeğinizin nasil gelişimi birde bıngıldağı kapandı mı bizim halâ açık
Hyryygt Merveanneoldu evet cok sukur duzeldi kemik iligi aspirasyonu yapildi temiz geldi sonuclarimiz. 1 ay sonrada yukselmeye baslandi. Bebegim amelitatlardan dolayi 7 ay antibiuotik kıllanmıştı sanirim ondan dusuyonus.antibiyotigi birakinca bir ay sobra topladi
Cennetkokulum balsevdigim evet hiç yerinde durmuyo ben yoruluyorum o yorulmak bilmiyor ama çok tatlılar Rabbim hepsini korusun