HasretHanim Kızlar selam özel aşıları alıp yaptıranlar bilgi verebilir misiniz hangi aşıyı hangi ay yaptırdınız ?
sevgikelebegi HasretHanim rota yaptırmadım MENENJİT ise bidahaki ay gidip yaptırcam inşallah 11 aylık olacak
bypolat HasretHanim kızım 3 ay 8 günlük ikinci ayında 3 aşısı vardı bide özel aşı Rotavirus iki doz olan aşısını yaptırdım ilk dozunu ikinci dozu da 4 ncü ayında yapacaz
Aliaslan1 goktugmehmettt Biraz önce 465e aldım rotayı. Rota 2-4 ya da 3-5te yapılır diğerlerini doktorunuz planlar. 5. Aydan sonra rota yapılmıyor
Irmakprensesinannesi HasretHanim rota aşısını 2 4 6.ayda olduk menenjit 3 5 ayda 7 ayda olduk sonrasında 10 ve 16 ayda olucaz
Yasemin38 HasretHanim Rota 3. ve 5. ayda yapılıyor menenjit aşılarıda Bexsero ve Nimenrix 7. ay gibi başlanıyor ama doktor planlamasına görede değişebiliyor
HasretHanim Deletedmom_23 😮💨😮💨😮💨 çok pahalı. Zamanına kadar kenara köşeye para atmak lazım 😁 yoksa şu zamanda çok zor yaptırmak
Hacer-AseL Bebeğime 3. Ve 5. Ayında Rotavirüs yaptırdım o zamanlar 367 tl ydi. 7. Aydında menenjit yaptırdım (bexero) 722 tl. 9. Ayında menenjitin 2. Dozunu olacak bakalım o zamana kadar inşallah fiyatlar yükselmez :((( 12. Ayında ise nimenrix olacak
Subatbebegi Hacer-AseL bu aşılardan sonra ateş halsizlik huysuzluk vs oluyor mu? 2.ay aşılarımız bizi mahvetti de 3.ay da bahsettiğiniz bu aşılara başlayacağız biz de sonraki süreci merak ettim
Hacer-AseL Subatbebegi merhaba benim bebeğimde ateş yapmadı fakat huzursuzluk yaptı. Her bebekte farklı olabilir.
Vera1810 HasretHanim rota 3 ve 5 nci ayda yapıldı. Menenjıt asısıda 13 ayda yapıldı aynı anda hem nimerix hemde bexsero. 15 ayda 2. Ci dozu yapıldı bexseronun ve böylelikle bitti özel aşıları.