Merhaba 🤗 süt artırmak için bir tavsiyem yok çünkü ben de hiç bir çözüm işe yaramadı malesef ama size bıngıldak için içinizi rahatlatıcak bir kaç bişi sölemek istiyorum
Bebeğim bir yaşında 2 ay aşısnda ebeler bana bımgıldağın kapandığını erken olduğunu ve d vitamini kesmemiz gerektiğin söledi bizde doktorumuz böle bişi söylemediğini her ay kontrole gittiğimiz söyledik hemen doktorumuzu aradık ve endişe edilecek bişi yok dedi bir ay sonraki kontrol de konuştuk eğer bıngıldak kapansa dahi kafa çapı büyüyorsa hiç bir problem yok dedi d vitaminw devam ettik ve çokşükür hiç bir şey yok zaten doğduğunda da kafa çapı küçük doğmuştu bunun ırsi olabileceğini de söylemişti doktor birde benim hamilelikte enfeksiyon geçirip geçirmediğimi sordu idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim bir hafta hastane yattım ağırdı kana bulaşmıştı bebeğim o zaman 9 haftalıktı ve antibiyotikler aldım serumlarla zor topladım sebebinin bu olabileceğini genel de antibiyotik kullanana enfeksiyon geçiren anneler de bebeğin bıngıldağını etkilediğini söyledi ama hiç korkutmadu bizi sadece anlattı bilgilendirdi endişe etmeyin sizde 🤗 sağlıkla büyüsün minik 🤗