Pirayee Bikaç gündür kızım elini sürekli kulağına alıyor. Diş çıkarma döneminde olduğu için mi acaba doktora götürsem mi başına gelen var mı? Bu arada 7.ayı bitmek üzere.. aynı şekilde kimsenin kucağında da durmuyor sadece beni istiyor 😶😶
Tuba Pirayee aynı durum bizdede var.. oğlum haftaya 6 aylık olacak. annem bi doktora götür Allah korusun iltihap vardır veya başka bir şey diyip korkutuyor beni sürekli. ağrısı olsa ağlar bağırır sürekli diye düşünüyorum da bilemedim🙄 acaba dişten midir diyorsun 🤭
NekwaSultan Pirayee dis donemi kulak kaşıntısı yapiyor ondan olabilir. Ama bizimki 7. Ayda enfeksiyon geçirdi yinede bir kbb ye goturun tavsiyem
Atalayse Pirayee bizde kulak ağrısı oldugunda illaki bogazıda etkilediğinden mama dahi içemiyordu böyle bi sorunda varsa kulakta skntı olabilr...dr götürmek en ii si olur
[silindi] Pirayee doktora tabiki gidin ama kulak ağrısını oğlum yaşadı üç gün boyunca hiç durmadan ağladı antibiyotik tedavisi ağrı kesiciler kullandık sonrasında durdu ağlaması ...kulak ağrısı değil gibi kulak ağrısı çok ağır bebekler için
Sweetmomy Tuba mutlaka doktora götürün kulak enfeksiyonu havalrdan oturu görünebilir tedbir almakta fayda var
Tuba Pirayee aynen benim oğlumda öyle. bazen parmağımı alıyor ağzına atıyor ve parmağımı koparacak sanki. diş etlerine hep bakıyorum bir şey gözükmüyor ama😐
NekwaSultan Pirayee gece gündüz hep memedeydi uyusa bile ciglik cigliga uyanir 5 dk boyunca aglar gozu bisi görmezdi.. ben de dişten sandim ne bileyim derken bi sabah baktim kulagi akiyor..öyle
Sweetmomy Pirayee kabarıklık yoksa dişte bi sağlık kurumuna götürün kulak enfeksiyonu olmadıgından emin olun en azından
Sweetmomy Pirayee diş etleri kabarık olur diş çıkacağı zaman bazen diş çıktığını zannedip kulak enfeksiyonu çıkabiliyor duymadığı için kuşağını kapatıyor agrı yapıyor olabilir
Pirayee Sweetmomy her an eli kulağında değil ama arada yapıyor. Ekstra huysuzluğu yok. Emzirmeye başladığm an kuzu gibi oluyor 😅
Pirayee NekwaSultan benim kızım da uyanır uyanmaz ağlar ama meme verdim susar sonra gülücükler saçar etrafa. Mutlu olduğu an çok o yüzden iltihap değildir diyorum kendi kendime
Sweetmomy Pirayee canım sağlık ocağına bir ara götür rutin kontrol ettir kulagını ciğerlerini dinlet erkek bebekse pipisine baktır ben her ay giderim bebeğim önemli 😂
NekwaSultan Pirayee dediğim gibi memeyi almaz ve ciglik cigliga ağlarsa iltihaptir aklinda olsun canim. O zaman dişten normal kolay gele 🤗