Musam hogwarts tek olur neden olmasın ben mesela elma muz karışımı yapıyorum muzu çatalla ezip icine elmayı da cam rendede rendeleyip yediriyordum ama şimdi 11 aylık olavak öyle doymuyor icine irmik pişrip katıp yediriyorum
Asuyar hogwarts muzu eline verıyorum.elma olursa cam rende den gecıp verıyorum. Tek olur yanı. Dişi cıkmadı bızımkının henuz o sebeble muz harıcı sert meyveleri elıne vermıyorum cam rendeden gecıyorum
Neslimi hogwarts elmayı havucu dilimleyip biraz buharda haşlayın eline verin salatalık soyup küçük tutabileceği dilimler halinde verin
Ekvatoral hogwarts rendeleyince yemiyor çoğu zaman. Elmayı ikiye bölğp kaşıkla sıyıra sıyıra veriyorum yiyor. Muzu eline veriyorum ama çok ısırıyor sıkıntı oluyor onu da öyle kendim yedirmeye başladım.
Aryemus_3 hogwarts ben çoğu zaman armut muz ve hurmayı sadece ayrı ayrı kefir büskivi ceviz findik veya bademle karıştırıp yediriyorum bazende muz kivi sadece karıştırıp veriyorum elma ile portakalı da doğrayıp yediriyorum
OncedenGurme hogwarts zaten doğru olan önce tek tek tatlarını almasıdır. Benim kızım hiç sade meyve yemedi. Daha hamileyken yazdan meyve suları yapıp buzluğa atmıştım, içmedi. İrmikle pişirip yediriyordum ben