Selinay-ela Merhabalar, 13gunluk bir kızım var memeyi verince çığlık atarak itirmeye çalışıyor kendini benim gibi bu durumu yaşayan anneler öneride bulunabilir mi lütfen 🙏
Kadifemsii Selinay-ela gazı olduğu için olabilir mi yaşamadım ama gazı olunca böyle bir boğuşma oluyormuş sanırım
Sblatc Selinay-ela süt tazyikli geliyosa olabilir. Göğsünüzü makas şeklinde tutarak ve geri yaslanarak emzirin. Gazı da olabilir
Selinay-ela Sblatc emzik 5gun vermek zorunda kaldık sesi kısıldı aglamaktan son iki üç gündür biberonla verdik sanırım düzeni kaçtığı için meme redi olabilir
Merve0522 Bizimki de öyleydi hastane de biberon ile beslemek zorunda kaldık , çok aç olunca emiyordu şimdi oda gitti artık sağıp veriyorum gece bazen sütüm gelmiyor mama vermek zorunda kalıyordum ondan dolayı göğsümü 5 dakikanın altında emiyor
BulutBey- Merhaba hiç vazgeçmeyin siz emzirdikce sütünüz artacaktır çok ağlayıp iterse sakinleşince tekrar tekrar deneyin biberon ve emzikten de olabilir kaşık biberon ile vermeyi deneyin mamayı biberon hızlı geldiği için meme reddi olabilirmiş 3 gün ile 1 hafta arası biberonu unutma durumları olabilirmiş