Merve2208 beş buçuk aylıktan beri pütürlü yiyor çorbaları hariç. Kahvaltıyı bizimle biz nasıl yersek öyle yiyor püre bulamaç hiç sevmedi tek tek istiyor. Başlarda öğürdü öksürdü ama çok çabuk alıştı. Suyunu bardaktan içiyor. Korkmayın boğulur vs. diye bi fırsat verin püreden daha çok seviyorlar pütürlü gıdayı. sabah beraber kahvaltı yapıyoruz her şeyden az az veriyorum yumurta sarısı, pekmez, tahin, 2 tuzu alınmış zeytin, peynir, bazen muz, bazen avokado, ceviz, bir tatlı kaşığı yulaf pişiriyorum veya kuymak yapıyorum, eline de bir ekmek kabuğu veriyorum beraber yiyoruz. gün içinde yoğurduna üç badem ve bir ceviz rendeliyorum öyle yiyor. yine arada meyve veriyorum. aralarda hurma veya gün kurusu mutlaka veriyorum kabuksuz şekilde ağzında ezip ezip yutuyor ki hırma özellikle kakasını çok rahat yaptırıyor. Akşam da bazen ilikli kemik suyuna veya tavuk suyuna tarhana çorbası veya sebze çorbası ya da püresi, kuzu kıymadan köfte veya tavuklu şehriyeli çorba, şimdi balık da vermeye başlıycam. gün içinde saat geçirmeden de su teklif ediyorum. yarı blw yarı klasik ilerlemeyi planlıyordum ama kızımda kalça çıkığı var göğüsten aşağı alçıda o yüzden eline sadece elma armut veya ekmek kabuğu veriyorum alçıdan çıkınca kendi de yiyecek inşallah. bu şekilde ilerliyoruz. 8 aylık kızım