Slm1122 Deletedmom_22 ya çıkarmı doktora gitmeli miyim çok korktum ağzındakileri çıkardım ama yemiş biraz belli
Deletedmom_22 Slm1122 yok canım 😁çıkar korkma. Benimki de öyleydi kağıtları bile yemişti çıkıyor kakasından😂 en önemlisi tehlikeli şeyler yutmasın ona dikkat etmek lazım. Pil gibi şeyleri mesela
barlassmoom Slm1122 kuzenim hep sıva falan yerdi o geldi aklıma 😂 kakasından çıkardı, bu da çıkar herhalde korkmayın hiç. yine de tereddüt ederseniz bi doktora sorabilirsiniz
Esdoel Slm1122 bizim evde ki bütün bu toplar böyle mersk etme çıkarır kakasindan ayrıca çoğunu atmıştır yere 😂
Slm1122 Esdoel yok baktım atmamış mama sandalyesindeydi canım ağzındakileri çıkardım az bişey vardı ama kalanını yutmuş
Esdoel Slm1122 Olsun bir şey olmaz dediğim gibi kaç top yedi öyle kızım bimden alırdı yumurtadan çıkıyor artık almıyorum biriktirip oynuyordu ama oğlum izin vermiyor 😂
Slm1122 Deletedmom_22 tamam canım benim çok sağol artık iki kat dikkatli olcam İnşALLAH RABBİM korusun yavrularımızı😇🤲
Mervedr Slm1122 bnm oğlumda yemişti ayni böyle toptan. Kaynanam kakadan çıkar dedi çıkmıştır herhalde ayırt edemedim