Ebru14 Kızlar 6 aylık bebegim var emziriyorum. 6 aydır kusuyor her yediğini çıkarıyor en son doktor ilaç yazdı. Yeni kullanmaya başladık. Siz ne çare buldunuz bu kusmalar için Bi çözüm var mi ? Bu arada reflu yatağımizda var.
goktugmehmettt Ebru14 reflünün benim bilidğim bebeklerde ilacı yok benim kızımda reflüydü sadece mamasını değiştirdik hemen düzeldi kusması ama merak etme 3 ayın kalmış geçiyo sonra çoğunu atlatmışsın reflü yatağı almıştım ben
Ebru14 goktugmehmettt inşallah sürekli kustugu için aptamil Ar de kullanmaya başladık. 9 ayda tamamen kesilir inşallah
Ebru14 Ruzgarbaby aynısını bizede başladı doktor 1 hafta oldu daha kullanmaya başlayalı. Sizin hemen gectimi
goktugmehmettt Ebru14 aynen canım bizde ar kullandık en iyisi o zaten geçtiğini göreceksin o mamayıda hiç kusmıycak çünkü ar manaşr koyu oldugu kusmuyolar belki gaz bide kabızlık sorunu yaşarsın
Ruzgarbaby Ebru14 yok canım gecmedi uzun süre devam ediyor yastıkla yatır mümkün olduğu kadar enzirdikten veya mama verdikten sonra sarsılmasına dikkat et kilo takibi yap eğer düşme olursa devam ederse reflü maması veriyor
Ebru14 Ruzgarbaby düşme vardı zaten ondan hemen aptamil Ar başladık. Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için 🥰