cicek10 Kızlar hayırlı sabahlar 6 aydık sma mama kullanıyorum eczanede 400 gram yok diye büyük paket aldım 10 gün oldu ama mamada acayip bir koku var ya daha önce hiç koklamadım zaten böyleydi ya da bu farklı hiç kokusuna baktınız mı acaba mama bozuldu mu
kadertpc cicek10 kokusu var ama rahatsız edici bir kokusu yok bozulur mu mamalar bir bilgim yok işte kalsin bilinclenelim
Lisabh cicek10 ben de ama kullanıyorum ama kokusu yok. Acaba son kullanma tarihi mi geçti ki? Yada fazla mi sıcak yerde bekliyo
Tugce cicek10 temkinli olmanız yerinde olmuş. Mamada değil ama Demir takviyesinde eczaneden bozuk ürün almışlığım var. Gidip gösterdiğimde mahçup olup değişim yaptılar. Eczaneden alındığı için tam güven duymamalıymışız bunu öğrendim.
Kaganseda cicek10 ben aptamil kullanıyorum onda da bazen balık kokusu gıbı bir koku oluyor bebegıme vermeden önce kendim bakıyorum tadına gayet normal, bazı mamalarda oluyor sanırım koku son kullanma tarihide uzun süre olduguna rağmen.
cicek10 kadertpc ben önce biberonda çok kaldı o yüzden diye düşündüm biberonu yıkarken ama şimdi yapınca koklarım hemen acayip koku kokuyor
cicek10 Lisabh son kullanma tarihine daha var ben açalı 10 gün oldu sizinkinde koku yoksa bizdeki bozuk o zaman kesin çünkü koku dayanılmaz
cicek10 Tugce son kullanma tarihine daha çok var açalı da 10 gün oldu ama sıcak evet ev o yüzden mi olmuştur