Prensesannesiiiiiiiiiiiii Dünden beri bebeğimin ateşi Bi çıkıyor Bi iniyor diş ateşi boylemi oluyor lütfen yardımcı olur musunuz geçmiyor
Julide00 Prensesannesiiiiiiiiiiiii dişte Ateş çıkmaz kuzum en fazla 38 olur Ateş enfeksiyon kaynaklı çıkar genellikle 3 aydan büyükse evde takipte kalın calpol veya dolven verin bence, 3 aydan küçükse zaten direk yatırılır hemen hastane Uzm. Dr. Osman Gönülal Bebeklerde Ateş yazın YouTube a o videolari dinlemenizi tavsiye ederim gerçekten çok çok iyii Şimdiden geçmiş olsun canım 💞💞
Bebegimm1 Prensesannesiiiiiiiiiiiii inatci ateş baska hastaligin belirtisi olabilir ilk gun cok yuksek cikmiş hastaneye goturmenizde fayda var bana doktor dusmeyen atesi evde dusurme demisti
mingos 37.4 çok yüksek değil, ama tabi nerden ölçtüğünüze de bağlı mesela ben kulaktan ölçüyorum doktor 38 e kadar ateş normal demişti. enfeksiyon değil diş olabilir bu halde
Hilalerl mingos biz gecen hafta 38 buçuk gördük 6 bucuk aylık etes düşürücü verdiğinde düşüyordu etkisi geçtiği zaman tekrar çıkıyordu 3 günün sonunda hasteneye gittik idrar yolu enfeksiyonu cıktı sizinde uzun sürerse hemen hastaneye gidin hic beklemeden
Prensesannesiiiiiiiiiiiii mingos Koltuk altı ilk gün sıcaktı 39 du şimdi normal kafası ve boynu sıcak 37.4 oluyor
Prensesannesiiiiiiiiiiiii Hilalerl Bende ateş düşürücü veriyorum geçiyor sonra yine tekrarliyo yarin gidicem bakalım
Hilalerl Prensesannesiiiiiiiiiiiii büyük ihtimal enfeksiyondur yoldayken çişini bir kaba denk getirebilirsenix hemen verirsiniz idrarı tahl7li isterler ama yarım saat geçmesin banada doktor söyledi 🤗 Çok geçmiş olsun tez zamanda iyilessin kuzu
Prensesannesiiiiiiiiiiiii Teşekkür ederim arkadaşlar sabah hastaneye götürdüm boğazı şişmiş kızarmış antibiyotik verdi şimdi daha iyi çok şükür 🤲🏻🤲🏻