Denizincii ayni durumu bende yaşadim kuzum önerebilicek olduklarim şunlar ;
Bebeğinin burnunu serum fizyolojik su ile temizle baktın.hala hırıltisi var boru ile çek serdan sonra eğer bunu her beslenme öncesi yaparsan kolay olur, ama dediğim gibi bebeğinin burnu serumla açmana rağmen tikaliysa ardindan boruyla çek ki çok fazla tahriş olmasin ben her beslenme öncesi ikisiylede temizlemiştim baya bir pislik çıkıyordu hava verilme derecesindeydik biz ama 10 gün böyle gayret ettim birde “Cold Mix” diye bir damla kullandim bebişin yakasina damlatıliyor o da burun açıyor naneli ferahlama gibi bisey düşün öyle bir kokusu var
Evi nemlendir nem cihazın yoksa ben ketıl kaynatiyordum üstündeki Çayciyi alıp 5 dakika kaynat nem uçuyor :D bebek için 40- 60 arası nem olmali
Kendime gelince bebeğimin yanında hep maske taktim hatta çift kat maskeyle durdum hep evi sık sık 1 veya 2 saate bir havalandirdim bulunduğumuz odayi, vitamin ilacı kullan hamilelikte içtiklerine aynen devam et
Bol bol su iç
Sabırlı ve sakin ol her zaman güzel düşün ki güzel olsun biz iyiyiz iyileşicez de her zaman
Geçmiş olsun canım şimdiden inşallah tez zamanda atlatirsiniz ama dediğim gibi bebeğinin burnunu açmak önemli burnunu açtıktan sonra hiçbisiyciği olmas inşallah 💞🥰