Merhabalar oğlum 28 ay 20 günlük istediği olmayınca herseye ağlıyor bagrıyor bana ve cevrem deki insanlara sinirlenince vuruyor ısırıyor isminle seslendiğimde bana bakmıyor en az 3 4 defa söylüyorum bişiy yaptırmak istediğimde yapmak istemediği için küsüyor. Kesinlikle etkinlik yapmıyor yapmamak için kitapları yırtıyor arkadaşlarına zarar vermeye başladı vuruyor. Evdeki herseyi sinirlenince yere atıp kırıyor. Biz hala emzik etmiyoruz uykusu geldi meme dedi evde 2 tane emzik var 1i pembe diğeri yesil pembeyi kaybetmiş yok bulamadım saklama huyu çok vardır yeşili verdim pembe yi istediği için aglamaya başladı yok annecim bulamadım deyince küstü arkamı döndüm odaya doğru giderken arkamı dönmem le antrede ki dresuarı yere itti o koca seyi dresuar tepetaklak geldi ve üzerindeki hersey kırıldı kırılan müğim değil ona bişiy olmasın ben şaşkınlıkla bakıyorum çocugum resmen çok iyi bişiy yapmış gbi gülmeye başladı. Dolapların içine giriyor saklanıyor sesleniyorum cevap vermiyor evde heryerde onu arıyorum. Uyumak istemiyor daha yeni konuştukları anlaşılmaya başladı zaten ama ne yapıcam hiç bilmiyorum tuvalet eğitimine hala başlıyam asık çünki istemiyor tuvaletini söylemiyor nabıcam ben bana yardım edin benim gbi çocugu olan annelerin nasıl herseyde vazgecrtip doğru yolu buldurup herseyi yola koydunuz yardımlarınızı önerilerinizi ve düşüncelerinizi bekliyorum.