meryemtoprak merhaba benim kızım 2 aylık ilk 15 güne sarılık değeri yükselmesin diye mama takviyesi yaptık hastahanede ve hastaneden sonra da Çünki sütüm 25 gün de tam gelmeye başladı kızım hem emiyor hemde mama alıyordu alışmaz sandık ama alıştı ne yazık ki şimdi meme reddinin ağlasın yaşıyorum memeye koyduğum an bağıra bağıra ağlıyor morarıyor resmen ne yapsak emziremiyorum sütüm de geliyor baya ama nafile Dr brown yazmışlar ama ben önermem bence o daha fazla akış sağlıyor biz denedik mamajooo anne uyumlu biberon var o daha iyi az gelmesini sağlıyor ben başaramıyorum o kadar ağlıyor sinirleniyor ki dayanamıyorum ağlamasına ben gün içinde sürekli sağıp veriyorum yetmeyince mama takviyesi yapıyorum emmese de benim sütümü alsın diye doktora gittim alışmış artık ne yapsan boş dedi Çünki doktor emzirmeye çalışırken halimi gördü evet beni emse daha iyi benim için de onun içinde ama olmayınca olmuyor artık sağa bildiğim yere kadar sağıp vercem 2 aydır böyle ilerliyoruz ama sürekli deniyorum önceliğim hep memem oluyor belki alır diye bakalımm ben yine sürekli denicem belki pes eder umarım senin ki de tutar ya aç kalıp ağlamasına dayanıp zorlayacaksın yada pes edeceksin herşey anne de bitiyor diyorlar ben bu söze inanmıyorum bebekler de bitiyor onlar bebek de olsa dertlerini anlatmaya çalışıyorlar