Melike-Alya Kızlar çok yakın kardeşim gibi gördüğüm arkadaşımın kızının 1 yaş doğum günü var hediye alsam diye düşünüyorum . Kıyafet ve oyuncak fazlasıyla var başka ne alabilirim acaba?
Klp Melike-Alya bez alabilirsiniz yada mama kullanaiyorsa oda olabilir mama sandalyesi flnda olabilir
Melike-Alya denizyildizi__ aramızda 16 saatlik bir mesafe var süpriz yapıp göndercem bunu göndermem biraz sıkıntı olur
3yasakadarsifirekran Melike-Alya bende yakın arkadaşımın oğluna büyük yazı tahtası almıştım şundan Ben alırken 300 tl idi o ayrı konu😀 https://imgyukle.com/i/RQePXo
DUAMM Melike-Alya Toka bandana ayakkabı olabilir odası varsa oraya bir aksesuar olabilir küçük mini sırt çantaları boyama kitabı hikaye kitabı birsurü çeşit var yeterki bebek kız olsun
Balliko Sallanan at alabilirsiniz bence güzel oluyır hediye ya da ilk adım ayakkabısı , bana gelen hediyeler bunlar çok hoşuma gitmişti
Duyulurum Melike-Alya kıyafet fazlasıyla olsa da sizin alıp beğendiğiniz şeyi zevkle giydirir bir de kız çocuğu olunca elbise alternatifleri de fazla :) Ama ayakkabı çanta takımlari oluyor onlardan da alınabilir.
Duyulurum Bir de “sessiz” bebek bez kitaplar oluyor hisirtili değil de daha kapsamlı tak çıkar yapılan. Onları bir araştırın isterseniz
Ummik Duyulurum ben de bunu yazacaktim tam:) isme ozel el yapimi montessori kitaplari bence harika bir hediye. Yine kiyafet, ev tekstili falan alinacaksa isme ozel, el yapimi hediyeler en guzeli.
mamanveutdormir Melike-Alya bende çok yakın arkadaşımın oğluna 1 yaşında odasını yenilemişlerdi küçük masa sandalye ve oyuncak yerleştirmek için çekmece gibi şeyler oluyor ya derin raflar ondan alıp göndermiştim. farklı şehirlerde olunca gidip göremedim 😣