Elifozcan İlk aylar oğlum çok rahat etti çok memnundum 3 kademe şeklinde. artık odasını düzenleyeceğim için satıyorum fiyat 100₺
Elifozcan Elifozcan ayy fotoğraf açılıyordur inşalllah ilk defa yüklemeyi başardım🙈🥳 üzerinde iki tane yuvarlak oyuncağı mevcut detaylı fotoğrafta eklerim
Yarenemir34 Elifozcan Allah razı olsun o da sıfır idi ondan söyledim az daha uyguna koyarsan alınır belki 0 ile aynı fiyat yazmışsınız🙂
Elifozcan Yarenemir34 lütfen yanlış bilgilendirmeyin:) belki sizin aldıgınız o fiyattır ama internette bulursam buraya fotografı fiyatıyla beraber eklerim civil magazasındanda bakabilirsiniz fiyatlara şuanda 300 ₺ aldığım fiyata tabikide satmıyorum :)
Yarenemir34 Elifozcan yanlış bilgi yok Canım senınkıyle aynı benım kullandığım ana kucağı tek fark üstündeki örtü deseni ben trendyoldan 123 TL’ye almıştım satmayı düşünmüyorum da satarsam Şuan ki piyasaya göre davranmam o zaman 100 e aldıysam 50 ye satarım
Elifozcan Yarenemir34 bak ne güzel diyorsunuz birincisi trendyoldan almışsınız başka bir marka ikincisi fiyatınıda uygun almışsınız zaten benimkiyle aynı değil yani onu demek istiyorum. Ne yapayım sizi inandırmak için buraya fişi mi atayım mesela☺️
Yarenemir34 Elifozcan hayır tabi ki size inanıyorum sadece 2.el olarak bana fazla geldi. Neyse belki çıkar alıcısı. İyi günler😊😊