Elifozcan Kızlar merhaba hayırlı geceler hayırlı sahurlar 😀🙈 uygun fiyata hem yatabilen hemde kolay katlanabilen bir baston bebek arabası arıyorum bildiğiniz model varsa atabilir misiniz
birmelekannesiiio Elifozcan bütçen ne kadara kadar müsait canım. Ben pier Cardin capsule model kullanıyorum o kadar rahat ki hem yatıyo hem baston oluyo sürüşü dönüşü katlanışı gayet pratik ve kapanınca çekçeği bile var küçük valiz gibi oluyo, şuanki fiyatı 2500
Deletedmom_105 Elifozcan ben gitti gidiyodan daha 2 gün önce sipariş ettim..499 tlye,400 den aşağı hiç yok fiyatı..
busraaldemir1485 Elifozcan Xiaomi nin bı modeli var baston değil ama baya konforlu bı bebek arabası hem tam yatıyor hem oturma pozisyonu oluyor yenidoğan bile uygun ben bı hafta önce Internetten 2400e aldım. En önemlisi kapanınca kabin boy valiz kadar oluyor her yere sığıyor ve 6 kilo . Bütçen varsa kesinlikle öneririm
Bebegimm1 Elifozcan bende baby plus rocet var 700 e almistim e bebekden ama suan onlardan kalmamis hic bir yerde. bebek kucagimdayken acip kapatabiliyorum baby plus taxi var bi bakin netten ben ikisi arasinda kalmistim ama taxi olan yoktu tam yatis pozisyonlu bu onerdigim ama yerinde gidip bakin mutlaka bana arabalarda geri iade degisim olmuyor demisti satici
Elifozcan birmelekannesiiio çok güzelmişşş ya ama okadar bütçem yok malesef 750 max🤦🏻♀️ Bu aralar çok sıkıştık şuandada travel sistem var ama artık zorluyor ve çok yer kaplıyor onu satıp üstüne ekleyip almayı düşünüyorum
Elifozcan Bebegimm1 evet bende baktım şimdi rocket olan modeli bulamadım taxi dediğinizi inceledim ona magazada bakacağım güzel kullanışlı duruyor teşekkür ederim