Bende bugun itibari ile kestim aksama dogru emzirerek uyutmustum 5 gibi 7 de uyandi daha da vermedim bant yapistirmistim siyah. Uyanip meme isteyince, doktor kapatti yara olmus uf olmus dedim. Ilk cok sasirdi ama kabullendi aglamadi cikart dedi cikmiyo dedim. Kapat dedi. Cok sevgiyle yaklastim optum kokladim sarildim her zamankinden daha cok samimi davranip ilgi gosterdim kendini kotu hissetmesin aramizdaki bagin koptugunu dusunmesin diye. Emerek uyurdu hep. Ilk kez bu gece kendi kendine saga sola döne döne uyudu. Bu sekil devam ederse zorlanmam. Kizim 2 bucuk yasinda benim her soyledigimi net anlayabiliyor. Oda ne soylemek isterse anlatabiliyor iletisimimiz iyi oldugu icn tane tane net bir sekilde anlattim artik buyudun doktor dedi daha meme emmek yok felan. Kendisi doktorlardan korkuyor oyuzden bu mazereti kullandim. Bugun saglik ocagina gittik ‘takibi’ icin. cok agladi kilo boy baktigimiz esnada.. Hemsire dedi kilosu az emzirmeyi kesmen lazim, oyle demesi beni cesaretlendirdi, açıkcası kiyamiyordum cok duskun meme ye diye.. ama bir yandan da cok bunalmistim 5 dkda bir meme demesinden.. zaten sutumde yok denecek kadar az. Insallah kolay atlatiriz bu süreci..