hamzaedizzz Oğlum 8 ay 26 günlük ishal oldu ve bir kere aşırı derecede kustu hiç bişey yemiyor sadece beni emiyor sizce bu geçici bir durum muu lütfen cevap verin
prenses_annesii2603 hamzaedizzz diş çıkarma dönemi felan oluyur ishal durumu patates püresi muz yedirin geçer inşaallah
ankaku hamzaedizzz cocuklarda yine ishal ve kusma salgini varmis isterseniz bir doktora götürün enfeksion vardır belki
Rainnnn hamzaedizzz dün acile gittik başka sebepten ishal salgını varmış gece ateşine dikkat edin 🙏🏼 Rota aşısı oldu mu
prenses_annesii2603 hamzaedizzz patates felan yemiyor mu Pirinc unu namasi da yapabilirsin onu yer bence
hamzaedizzz a010101 doktora getirdim ishal için bir toz ilaç verdi o işe yarar dedi beslenmesinde biraz azalma olabilir dedi ama ben bu kadarda hiç yemeyeceğini düşünmemiş tim
hamzaedizzz Rainnnn yaptırdım aşısını doktorumda kaka testinden virüslere baktı bişey çıkmadı Allah’a şükür ama aç kalması birşeyler yememesi benim canımı çok sıkıyor
Sinemisssss hamzaedizzz hiç bekleme doktora git derim ciddi salgın var kızımda 3 gün aynı şekilde oldu gecer sandım bağırsak enfeksiyonu olmuş
Sinemisssss hamzaedizzz 5 gün ağzına tek lokma koymadı 2 ay boyunca da günde 1 öğün zorla diş dönemi ve bağırsak enfeksiyonu üstüne gelince cok zor atlattı