Aysglarslan Kızlar bir hafta sonra oğlumun sünneti var 4,5 aylık oğlum sünnet ettireceğim muhtemelen kayınvalidemler kayınlarım falan gelirler eve yemek falan mı versem yoksa sadece çay pasta mı ya da farklı fikri olan varsa paylaşabilir mi lütfen
Ozge_AyazEfee Aysglarslan ya zaten oğlunuzla uğraşıyor olacaksınız. Sizin Bi şeyler hazırlamanız değil, onların gelirken size yiyecek Bi şeyler getirmesi lazım. Sonuçta anne babanız 😌 Hıı üstünden Bi kaç gün geçer hayırlı olsuna gelenler olur tabi ki onlara ikramlık hazırlamak gerekir 🤗
KutayAslanmoms35 Aysglarslan sadece çay baklava falan verebilirsin ama yemek işine kalkışma derim ben bende yaptırdım sünnetini bi süre huy değiştirebilr
Annesionuyesin Aysglarslan sizce yemek vakti sizde olurlarsa ve sizin tatlı vermeniz makul olur mu? Eşinizin anne babası üstelik baya yaşlılar yazmışsınız 🤷🏻♀️😖 bi tavuğu terbiyeleyip fırına atmak 10 dkmı alır akşamdan bile terbiyeleyebilirsiniz onlar gelince hop fırına bitti yanına bi pilav hiçte vaktinizi almaz emin olun toplamasıbulaşık yıkaması sonradan çayı onlar yardımcı olsunlar sana ☺️
Aysglarslan Ozge_AyazEfee hiç bir şey getirmezler öyle düşünceli değiller zaten bayağı yaşlılar 5 aylık olcak oğlum daha bir çorap bile almadılar torunlarına :)
Aysglarslan KutayAslanmoms35 Mevlüt tarzı bişey yapsam mı diye düşündüm ama doğru diyosunuz çocuğum daha önemli onunla ilgilenmek en doğrusu
KutayAslanmoms35 Aysglarslan ben bebek Mevlidi misafir ağırla ikramlık hazırla derken çokk çok yoruldum inanki birde çok kalabalığız hem ailecek hem komşular eş dost derken bittim. Nasip olursa oğlan kendini bildiğinde önce mevlid okutup ardından düğün yapalım istedik.
Minikkelebek Aysglarslan bence bişey yapma yani o streste yemek mi düşüneceksin? Ben bişey yapmadım hep beraber hastaneye gidip geldik kaynanam mutfağa girdi annemle bişeyler yapıp sofrayı kurduk yedik. Yani hazırlık yapıp ne yapacaksın bebek sünnet olunca ağrıdan kıvranıyor yazık bide milleti mi düşüneceksin ?
Minikprensannesi Aysglarslan sünnet oldugu gun o kadar çok aglıyor ve mızmız oluyor ki ınan onlarla ugrascak zaman bulamıcaksın cünkü cok zor oluyo anne için