Prensesimlina Hanımlar iyi geceler herkese 🌸 önümüzdeki hafta içi 3 aileyi ayrı ayrı iftara davet etmeyi düşünüyorum ama yemek konusunda çok kararsızım neler yapabilirim sizce menüm nasıl olmalı yardım please..🙏🏻
Oktay0122 Prensesimlina bugün iftarda ki misafir menüm et sote küçük güveçlerde kaşarlı , pilav , yüksük çorbası pancar salatası tursu ve patates kızartmasi gayet güzeldi
eymenzeynep Prensesimlina cuma ve cumartesi misafirim var menülerim şu şekilde Cuma için -Küçük güveç kaplarında kaşarlı tavuk sote -Pirinç pilavı -Mercimek çorbası -Peynirli börek -Salata -Mantı Cumartesi için -Fırında patatesli tavuk -Bulgur pilavı -Tarhana çorbası -Salata -Havuç tarator
Minnakelifim03 Prensesimlina cuma günü misafirlerime Terbiyeli tavuklu şehriye çorbası Fırında sebzeli tavuk patates Sade pirinc pilavı Havuç tarator Salata Karışık turşu Güllaç yapıcam :)
Prensesimlina Oktay0122 sanki köfteli bi ana yemek yapıp ara yemek olarak da az etli nohut ya da fasulye yapmak zorundaymış gibi hissediyorum 🤦🏻♀️
Rainnnn Eğer klasik yemekçiyseniz karnıyarık pilav çorba salata meze , taze fasülye pilav çorba meze , fırında tavuklu patates vs
Prensesimlina Rainnnn aslında karnı yarık olabilir dimi bencede teşekkür ederim taze fasülye yerine de kuru fasulye çünkü kocam yemiyor 😖
coktepkiliyim Mercimek çorbası,zeytinyağlı enginar,patates püresi üstüne tas kebabı,istenirse bulgur pilavı,mevsim salata.Tatlı olarak tabi ki güllaç 😁
Prensesimlina eymenzeynep teşekkür ederim fikirleriniz için ❤️ Ay böreği misafirlere yapmayı göze alamıyorum çünkü böreklerim hiç güzel olmuyor ya 😢
Prensesimlina Minnakelifim03 teşekkür ederim kolay gelsin sizede şimdiden ama etli bişeyler yapmam lazım gibi çünkü onlar hep öyle yapar ❤️❤️
Busraata Prensesimlina Bende ailemi davet edecegim toplam 11 kişiyiz düşündüklerim ve onlarin sevdiklerini yapacagim Humus Tavuk şiş pilav Muhallebili kadayif tatlısı Yayla çorbası ya da mercimek çorbası Salata ayran turşu Havuç tarator Sizede bir menü olabilir iftarda hafif yemekler güzel oluyor 🌸
Prensesimlina Busraata humusta hiç yapmadım ya o yüzden hiç aklıma da gelmiyordu değişik fikirler buraya yazdığım iyi oldu tatlı da olabilir kadayıflı muhallebiye bayılırım 😋 teşekkür ederim ❤️
Fatma69 Prensesimlina benim de misafirim var akşama fırında misket kofte izmir köfte gibi ama bezelye falan var içinde ,çorba,pilav,salata ,içli köfte ,ziron,şekerpare yapıcam inşallah
Prensesimlina Fatma69 ay harikaymış menü kolay gelsin ❤️ İçli köfte falan beceremem galiba 😂 teşekkür ederim
Busraata Prensesimlina humus meze olarak çok güzel oluyor ramazanda vazgeçilmezimiz diyebilirim, hayırlı ramazanlar 🌸
Seherbgs Prensesimlina Bende pazar günü gelen misafirlerime -Çeşmi nigar çorbası -mısırlı pilav -fırında sar pişir kebabı -içli köfte -arpa salatası -salata yapacağım tatlı olarakta soğuk baklava yapcam inşallah fikir olur umarım sizede.
Prensesimlina Seherbgs çok teşekkür ederim aynen yazılan fikirler ufkumu genişletti 😂 bakıp karar vereceğim❤️