Elifkyyy Kızlar kızım 17 aylık ve hala yürüyemiyor koltuk kenarlarında geziniyor ama yinede korkuyorum normal mi sizce yürür mü ?
Nesli06 Elifkyyy benimde kızım 15 aylık sadece sıralıyor henüz yürümüyor rabbim o gunleride göstersin
spagettiii Elifkyyy normal mi bilmiyorum ama sık sık düşüyor mu ayaktayken mesela hani kasları falan zayıf olmasın ? yinede bir doktora götürün derim
Kuzeybey2209 Elifkyyy 18.aya kadar normal deniyor. 18 ay olup yürümeye başlamadiysa bir doktora mutlaka götürün . Bir de yürümeye teşvik edici aktiviteler yapın mesela en sevdiği oyuncağı babası tutsun siz elini yavaşça bırakın yada yürüme arkadaşım diye oyuncaklar var onların da desteği olur vs vs
Elifkyyy spagettiii yok düşmüyor uzun süre geziniyor koltuk kenarlarında bakalım bi götüreyim olmadı teşekkür ederim 😌
spagettiii Elifkyyy rica ederim benimde kızımın dişleri cok çok geç çıktı sizin gibiydim endişelenmekte haklısınız 🥰
Berenbe Cesaretlendirin karşısına sevdiği oyuncağı koyun sıralıyorsa yürür benim kızımda 9 aydan beri sıralıyordu 13. Ayda yürüdü korku oluşmuş olabilir yürümeyi sevdirin ben bak kızım ben yürüyorum ayaklarımla ayaklar bunun için gibi konuşuyordum