Fatmabyrktr Anneler kendinize bayramlık aldınız mı Mesela ben eşofman giymekten normal giyinmeyi unuttuğum için fikir almak istiyorum
Derinsart Fatmabyrktr bu ben😂😂 bende trendyolda geziniyorum bide hava nasıl olcak yani ben zaten uzun/kalın giyinmeyi sevmem de yinede kafam karısık
Tatlican Seherbgs Bende ayni biz köyde büyüdük her bayram bayramlik alip kapı kapi gezerdik buyudugumuzdede ayni devam etti
Aselkusum16 Tatlican aaa ne güzel nerden aldınız söylerseniz bende bakayım bir örnekmi bende almak istiyorum kızım 12 aylık . Gerçi havanın nasıl olacagınıda bilmiyorum uzun kollumu alacağız kısa kollumu 😂😂😂
Fatmabyrktr Neler aldınız peki Ben rahata düşkün olduğum için dar sıkı seyler istemiyorum bakıyorum hep nette 🙄
Bebegimicin1 Fatmabyrktr aldım bi tsnede diktim bayrama kadar dhaa kumaş alır başka bişi dikermiyim onuda bilmiyorum genelde dikebilceğimi düşündüğüm tunikleri hep dikerim pantolon zaten almıyorum dikiyorum belki şalda alırım tuniğin üzerine
Leylaa_ Fatmabyrktr Haftaya alış verişe çıkacağız inşallah 🌸 her sene alıyoruz çok şükür Allah herkese nasip etsin
herseySeninleguzel11 Almadim henuz elbise almak istiyordum onu düğmeli emzirmek için de rahat hemde yazın giyerim diye ama havalar bir sıcak bir soğuk.