Yellowdaisy Kafam çok karışık yürüteç yararlı mı zararlı mı ? Ne zaman kullanılmaya başlanıyor?Herkes bişeyler diyor deneyimli anneler siz ne düşünüyorsunuz ?
Almondeyed Yellowdaisy evet zararlı artık doktorlar hemfikir. Ama illa alırım diyorsan desteksiz oturmaya başladıktan sonra almalisin
Berilsmom13 Yellowdaisy 6 aya girdik gün içinde kısa sürelerle koyuyorum çünkü bana yemek yedirmiyor artık sürekli konuşmak istiyor yemek yerken vs koyuyorum elbette faydalı değil ama dozunda kullanılırsa zararı olmadığı kanısındayım 24 saat yürüteçte durmayacaklar zaten
Daenerys Yellowdaisy doktorumuza sorduk. Zararlı değil dedi. Hatta çocuk daha çabuk oturmayı öğreniyor ayakta durmayı falan
Zlm Yellowdaisy aslında zararlı ama ben kullanıyorum 6 aylıktı 10 15 dakika koyuyorum zaten fazlada durmuyodu biraz elim kolum dinlensin diye koyuyodum
Yellowdaisy Almondeyed 5 ay 20 günlük oğlum almak istemiyorum normalde fakat evden çalıştığım için çok ihtiyacım var. Daha erken sanırım bizim için.
Berilsmom13 Yellowdaisy aynen öyle gerektiğinde kurtarıcı oluyor eltimde kullandı gerektiği zaman hiçbir sorunda yaşamadı
Derinsart Yellowdaisy doktora sordum önermedi nitekim kızım koltuk kenarlarını tuta tuta yürmeyi öğrendi 10 aylıktı yürüdü simdi yaşına girdi kendince koşturuyo evde🥰iyiki kullanmamışım dedim
MinelAskEla Ayda ben koymaya başladım ama en fazla 10 dk bebeğim de çok sevdi kademeli şekilde ilerledim şimdi 6. Aydayız yemek yaparken ortalık toplarken bindirip yanımda geziniyor. herkesw biiişi der haklısın ama ben zararlı görmedim z sonuçta bende yürüyeçte büyüdğm kardeşimde kuzenimde yeğenimde yani bu böyle gider .. Herşey Allahtan geliyor yani Rabbim evlatlarımza sağlık versin 🤲🏻
MevaninMelegi Yellowdaisy ben 7.ayında koymaya başlamıştım sadece iş yaparken o dönemde emekleyemediği için oda sıkılıyodu yatmaktan günde max 1 saat kalmıyodu içinde bi zararı olduğunu görmedim yaşına gelmedende yürüdü zaten
Beyzaer Yellowdaisy ben tam olarak bilgi sahibi değilim ama biz yürütecle büyüdük tüm akrabalarim yeğenlerim hiçbir sıkıntı yaşanmadı acaba ne diye onermiyolar