Beyzanurasel Kızlar hayırlı akşamlar öncelikle. Aşırı saç dokulmem var 1 aydır buna engel olamıyorum, sürekli avuç avuç dökülüyor baktm kafamn dibi gorunmeye başladı ben napabilirim bilginiz var mı çok üzülüyorum ya😥
elifizm Beyzanurasel doğumdan sonra 3. Veya 4. Aylarda saç dökülmesi başlıyor 1,2 ay sürüyor duruyor yerine yeni saçlar geliyor. Sizin ne kadar oldu, isterseniz değerleirnize de baktırın ama genelde sebebi bu ve o dökülmenin önüne geçilemiyor doğal bir süreç
Ebruea Beyzanurasel benim biraz uzun sürdü dökülmem aslında 2 yıl kadar kan değerlerim normaldi ama kan degerlerinize baktırdıktam sonra isterseniz vichy dercos kırmızı renkli olan iyi geliyor fakat biraz pahalı bende alternatif urban care biotin coiifne aldım gri şişesi mor yazıları var test yaptırdıktan sonra denemenizi tavsiye ederim bana iyi geldi.
Afram96 Beyzanurasel kan degeri falan hikaye. Emziriyorsaniz butun vitaminlerinizi bebis aliyor. Ben bi ara kel kalicam siye agliyordum. Doktor tavsiyesi ile Max derma diye bi sampuan aldim eczaneden. Erkek dokulmelerine karsi aldim ki daha iyi etmi etsin diye. Suan toparladim 2.kutuya gectim faydasini gordum tabsiye ederim
herseySeninleguzel11 elifizm Benim de 3. Ayda başladı oğlum 10 aylık oldu hala dökülüyor.. keşke 1-2 ay sürse… Üstelik kan değerlerim normal.
Beyzanurasel elifizm Teşekkür ederim.Evet 3 ila 4 arası o aylardayım umarım dediğiniz gibi durur😀değerlerime de baktirayim haklısınız
elifizm herseySeninleguzel11 anladım, gebe iken fazladan saçlar çıkıyor ,normalde dökğlecek olan saçlar gebelikte salgılanan hormonlar sebebiyle dökülmüyor derken doğumdan sonra vucut normale dönünce dökülüyor sizin uzun sürmüş evet, iyi vir doktora gidin anormali kellik başladıysa 😔
herseySeninleguzel11 Beyzanurasel Tahmin ediyorum ne kadar aşırı olduğunu. Bende hayatımda böyle bir dökülme görmedim hele duş sonrası adeta yumak oluyor. Ama şaşırtıcı olan hiç açılma yok 😄
Beyzanurasel Ebruea tamam canım teşekkür ederim kan değerlerime baktirayim dediğin ilaçlarda bakarm♥️
elifizm herseySeninleguzel11 bende kel kalacağım sanmıştım dökülen saçlarıma bakıp ağlıyordum ajajajajaj😀😀😀 şimdi hep bebek saçlarım çıktı çok tatlı oldu kafam
herseySeninleguzel11 elifizm Benim de önlerimde bebek saçlarım var. 😄 Ama dökülmeden kurtulamıyorum 🙄