Cik Kızlr gırtlağıma kadar yanıyo dışardan dokununca bile çok acıyo şişmiş zor yutkunuyorum acaba sabah kadar geçermi acile mi gitsem bilemedim bnm gibi geçiren varmı?
Denizzz88 Cik 2 arkadaşım ve abimde aynısını söylemişti birisi sanki boğazımda cam kırıkları var onları yutuyorum gibi demişti hatta biride kaktüs yutuyo gibiyim dedi 😊 sanırım herkeste oluyor o boğaz acısı
Yesillimon Cik Kuzenim 2 kere geçirdi ikisnde de boğazı çok kötü oldu yutkunamiyorum sanki cam kesiyor gibi diyordu.Boğaz spreyi kullan geçer İnşallah cnm çok geçmiş olsun.
Cik Yesillimon mahvetti şişliği dışardan bile belli zor konuşuyorum acile gitsem serum takarlarsa düzelirmi acaba dedim
anakzusu Yesillimon 4 gün önce de benimde öyleydi geçti limon içerken boğazımı çizip geçiyordu sanki🥴
Sumeyyebaglan Ay aynısını bende yaşadım allah bi daha yaşatmasın yutkunmak istemiyodum😓 Bol bol bal yiyin. Ilık suya bal katıp limon sıkıp için. Tereyağını eritip pekmez katın yutun baya iyi geliyo
Cik Sumeyyebaglan tereyağ kullanamıyorum bebeğim için diyet yapıyorumda ama bakı yerim dha çok ne zaman geçti peki çok kötüyüm ya moralim sıfır ağlıyorum
Sumeyyebaglan Cik zeytinyağı kullanabilirsiniz. Benim 3 gün sürmüştü birden geçti sonra hatta sizin gibi post açmıştım burada. Birazcık sabredin geçer inşallah
Cik Sumeyyebaglan inşallah canım çok kötü bişeymiş ne konuşabiliyorm ne su içebiliyorum ağlıyorum oturup geceyi nasıl geçirdim bi allah bi ben biliyorum
Cik Mehriban27 geçiyormu canım ya ölcem sanıyorum vallahi hiç geçmiycek gibi perişan oldum yarm saat iyiyse 4 saat eziyet içindeyim
anakzusu Cik benimde 4 gün önce öyleydi 4 gün fln sürdü bugün daha iyiyim limon suyu içerken boğazımı çizip geçiyordu sanki 🥴 çok kötü geçmiş olsun sizede
Mehriban27 Cik çok geçmiş olsun cnm 2 hafta sürdü benim geçecek gibi oluyor daha beter uyanirdim ama geçti bol sivi zencefil zerdeçal süt bal tarcin tüketdim