Peynirliomlet Sorum şu ki diyelim bugün Regl bitti gusül almadan ağda yaptırılır mı? Kaş bıyık alınır mı? Tırnak kesilir mi ? Annem bizi yaptırılmaz diye yetiştirdi de bazen baya sorun olabiliyor içim rahat etmiyor
Minnaktospik Peynirliomlet diyanetin sitesinde yaptirilir yaziyor. Ama cok sevdigim guvendigim bir abla vardi cok guzel kuran egitimi almisti o bize yapilmayacagini soylerdi. O yuzden ben yaptirmiyorum tirnak vs de kesmiyorum
Premsesannesi355 Peynirliomlet benim bildiğim yapılmaz gusulsuz oluyor sonuçta abdestinizi aldırıp temizce yaptırın bence ne gerek varki
Peynirliomlet Minnaktospik annem şey derdi o tüyler de senin vücudunda sonuçta abdest almadan gidiyor diye ne kadar doğru tartışılır tabi ki 🙄
Peynirliomlet FHKK o zaman yarın iki kere duş alacağım 🥶 ikizler çok yoruyor beni yarın 2 kere duş alma kafamda büyüyordu içimi rahatlatacak yorum olursa abdest almadan gideyim kuaföre dedim de genel de de herkes aynı görüşteymiş 😅
Peynirliomlet Premsesannesi355 2 kere duş almak düşüncesi bugünden yordu da beni dediğiniz gibi riske girmekten ise alırız artık☺️
Minnaktospik Peynirliomlet evet aynen oyle soylerler. Icinizde herhangi bir suphe varsa guslunuzu alip yaptirmaniz dha iyi 🌸
Noname21 Peynirliomlet regl bitince gusül almadan zaten dışarı çıkmamak gerekiyor evde yapacaksan da banyodan sonra yapmak daha iyi Kopan kıllar ile ilgili bir şey vardı unuttum
Peynirliomlet Noname21 ya bende spiral var da Regl bitişi bir gün durup ertesi gün bile leke gelebiliyor bu elimde değil sonuçta 🙄
tunametehan_01 Peynirliomlet Adet max 10 gün sürebilir sonrası hastalık kanamasıdır. Gusül alınmadan vücuttan çıkan her zerre abdestsiz çıkmış olur tırnak dahi kesseniz
Peynirliomlet _atesbocegi_ tmm cnm öyle yapıyordum zaten de sizlere de bi danışmak istedim herkes benim gibiymiş 😂