Bbbusra Merhaba kızlar, bebeğim 6 aylık ama henüz desteksiz duramıyo sendeleniyo mama sandalyesindeyken. 6. Ay itibariyle mama sandalyesine oturmaya zaten başladık ama sallanıyo gibi oluyo sizin bebekleriniz ne zaman tam desteksiz oturdu ve emekledi ?
Mommy_ Bbbusra Ay benimki once emekledi, sonra oturdu ters bebe 😅 Gerçi emekleme gelişim kıstası değil ona cok takılmayın. Mama sandalyesinin faydası olur aslında sallansa da onun için oturma egzersizi bir nevi. Daha 6 aylikmis 8 aya kadar yolu var ama o kadar sürmez sizinki muhtemelen.
cekoslavakporseleni Bbbusra ben ilk mama sandalyesine oturttuğumda eyvah bu çocuk nasıl yemek yiyecek dedim o tarafa bu tarafa yıkılıp duruyordu 😂😂 ama 1 aya kalmadan desteksiz oturdu 7 aylık olmasına birkaç gün kala. 8 aylık olunca da emekledi.
saresmami Bbbusra buraya sordugumda cogu kisi 3-4 aylikken destekli oturmaya baslamislar. Benim kizim da 6 ay 1 haftalik. Okuyunca nekadar cok gec kalmisim dedim. 5 ay 3 haftalikken kenarda bekleyen mama sandelyesini kurdum hemen ve arkasina yastik koyarak mama sandalyesine oturttum sürekli. Yerde iki bacak arama oturtuyorum hep. Dün bi öylesine koyiyim dedim bakalim nezaman devrilcek diye cocuk 1-2 dakika resmen oturdu 😂 sonra yorulunca devrilmeye basladi tabi 😅 megerse coktaaaan hazirmis oturmaya ☺️ Simdi sürekli oturtuyorum kendi basina bende yaninda duruyorum devrilcegi zaman tutup yeniden dengeliyorum ☺️ 1-2 haftaya devrilmeden oturmaya baslar insallah
Angel00 saresmami şuan bebeginiz kaç aylık ☺️ Mama sandalyesine kaç aylıkken oturttunuz biz 5 ay 8 günlüğüz halen oturtmaya korkuyorum ben kızımı batacak kemikleri diye
saresmami Bbbusra emeklemeyede gelirsem 1 haftadir karninin üstündeyken artik kollarinin degil ellerini üzerine kalkiyor veya yine karninin üzerindeyken oyuncaklarina uzanmak isterken poposuni havaya kaldirip ileri gitmek istiyor. Galiba emeklemeye de tahminimce 1 ay falan kaldi. 😅
Bbbusra Angel00 6 aylık 20 günlük. 20 gündür oturuyoruz. Ama doktorumuz oturtmadı 5. Ayda başlamıştık ek gıdaya. Keşke dinlemeseydim oturtsaydım diyorum şimdi 😕
Zlm Bbbusra ben 4 te oturtmaya başladım 6 da desteksiz oturuyodu 10 da emekledi simdi 11 aylık desteksiz 5 6 adım atiyo bakalım ay sonuna yürür inşallah
ard_ary_1308 Bbbusra 4.ayda destekli 5.ayda desteksiz oturmaya başladı 11.ayda emekledi şimdi 14 aylığız düşe kalka yürümeye çalışıyor kızım 🤭 ama oğlum 8. Ayda desteksiz oturmaya başlamıştı hamur gibiydi 😀 evdeki bütün yastıklar etrafındaydı ;) her çocuğun gelişimi farklıdır otururda yürürde koşarda hepsi istediği zaman olucak 😊
Ebrulideniz Zlm benimki geçen haftalar kalkmaya çalışıyordu hep şimdi üç gündür tam kaldırıyor duruyor öyle geri bırakıyor kendini 😂
Edalikuzusu Bbbusra beş buçuk aylıkken desteksiz oturdu 8 aylıkken emekledi. Sizinde zamanınız geçmemiş bu günlerde oturur inşallah bu ayın sonuna doğru 🥰
Guneskiz48 Bbbusra 6 aylık olmasına 1 gün kala emekledi 1 hafta sonra da desteksiz oturmaya başladı büyük kızım 7 aylıkken emeklemisti o aralarda da desteksiz oturmaya başlamıştı